facebook
twitter

Горещи новини

Ще се снима продължение на "Матрицата" със стария екип

1021
Снимка: Архив

„Уорнър Брадърс“ съобщи, че ще снима продължение на „Матрицата” със старите звезди от предишните епизоди.

Филмовото студио обяви заснемането на четвъртата част от фантастичния филм, главните роли в който отново ще са Киану Рийвс и Кери-Ан Мос. Новината съобщава "Варайъти", позовавайки се на шефа на „Уорнър“ Тоби Емерих.

Режисьор и сценарист на четвъртата „Матрица“ ще бъде Лана Уашовски. Оригиналният режисьорски екип Анди и Лари Уашовски нашумя напоследък повече с това, че и двамата си смениха пола, отколкото с филмите си. Другият брат, който сега носи името Лили Уашовски, засега не е в продукцията.

“Много се радваме да се върнем в "Матрицата" с Лана. Тя е истински визионер, изключителен и оригинален филмов режисьор. Щастливи сме, че ще бъде сценарист, режисьор и продуцент на нова част от вселената на Матрицата", каза Емерих. Снимките са планирани за началото на 2020 г.

Предишните три филма от поредицата „Матрицата” са събрали над 1,6 милиарда долара приходи по целия свят. Първият излезе през 1999 г. и се превърна в жалон на фантастичния жанр.

Ключови думи:

Матрицата, филм
8

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

"Матрицата 4" излиза през май 2021 г.

13.12.2019

39
Племенникът на Кристо представя в София филма "Да ходиш по вода"

06.12.2019

136
Българският филм "Бащата" с още международни награди

19.11.2019

363

Коментари

Solace

Ама от сестри Уашовски :D

скайспирит

Междузведни войни - 1,2,3,4,5,6....

Спайдърмен - 1,2,3,4,5,6

Батман, 1,2,3,4,5.....

 

Искам да отидем на кино, гледаме афиша - само анимации, батмани, аквамени, джендър пропаганда и пр. премиерни бози за билет 10, 12, 15 лв. 

 

Тотална идейна немощ на пропагандно студио "Холивуд". Какво се случва? Пари ли нЕма, хора ли нЕма, или старите кучета не пускат до кокала? 

 

 

Evasion

Идеи нЕма...

fractal

Да го правят сериал като дързост и красота

Механик

Последните години или ще е ремейк на стар филм, поредно продължение n-та серия или комикс. Разбира се 3D и много ефекти. Тотална безидейност с малки изключения.

Yantar

Аз напоследък се загледах по съвременни китайски и руски филми. Същите ефекти, но много по-различен манталитет на героите, което ми допада. Последните два, които препоръчвам са Балкански Рубеж и Превземането на Тигър Планина. Не са без кусури, но поне не мислиш, че напълно си загубил времето си.

Allanon

И аз така ..

Горещо препоръчвам руския филм "Дуелиста"

Лoвkия

булгаристанеца просто обожава да дава на останалите наклон какво да гледат, да слушат и да четат.

 

 

Влез или се регистрирай за да коментираш

×