facebook
twitter

Горещи новини

Подкрепата на руснаците за Владимир Путин се срина до 33.4%

7265
ЕПА/БГНЕС

Доверието към руския президент Владимир Путин е спаднало с 3 процентни пункта за последните две седмици и сега е 33.4%, съобщава радио "Свобода" с позоваване на проучване, проведено от центъра за проучване на общественото мнение на Русия ВЦИОМ. То е проведено от 9 до 13 януари. Това вероятно е най-ниският му рейтинг за цялото време откакто ВЦИОМ прави проучвания.

Директорът на центъра Валерий Фьодоров през 2015 г. заяви, че най-ниският му резултат - 45%, е отчетен през 2005 г. В края на 2018 г., след приемането на пенсионната реформа, доверието към Путин беше в рамките на 35-37%. През март 2018 г. той се ползваше с доверието на 55% от анкетираните. Същевременно последната анкета на ВЦИОМ е отчела само 7% недоверие към Путин. Проучване на друга агенция - ФОМ, показва, че действията на властите през последния месец са предизвикали "недоволство или възмущение" у 54% от руснаците. През май такава позиция изразиха 36% от хората.

Ключови думи:

Путин, доверие
164

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Путин и Зеленски с първи контакт след избора му за президент

11.07.2019

1968 10
Радев поздравява Путин за 140 години дипломатически отношения

08.07.2019

1774 41
Путин пак иска възстановяване на връзките с ЕС

05.07.2019

561

Коментари

Страници

ЗИП
снимка на ЗИП

Откога му се говори на "Лидера"  да направи операция "Крим 2", но той се услушва.....

 

Ето сега и казионните социолози му казват истината в очите.

 

Ако не вземе в най-скоро време мерки го чака съдбата на Елцин - рейтинг 4 % !

 

 

 

 

СтефанОтВторо
снимка на СтефанОтВторо

Как тъй, защо забраяш родните русофили, там рейтинга му е 100%. С него лягат с него стават.

Soro

Рейтинга на Свободна Европа е около 0,12 % . 

Казуса
снимка на Казуса

Трябва да се следи за ставащото в политическия живот на Русия. Все пак сме неразривно свързани с тази велика страна.

Неутршително нисък за русофобите процент на неодобрение към Путин.

СвКащей
снимка на СвКащей

Фалшива новина пpобутана от pазпалвачете на хибpидни войни. Ама no pasaran! Сега да напраим едно допитване по нашио форум и ще излезе цялата истина на яве. 

СтефанОтВторо
снимка на СтефанОтВторо

Подходит Путин к своему портрету и говорит:
- Скоро нас, панимаешь, снимут.
А портрет ему отвечает человеческим голосом:
- Снимут меня, а тебя — повесят!

 

Тру стори!

Manrico
снимка на Manrico

Подкрепата на руснаците за Владимир Путин се срина до 33.4%

Това не може да бъде, а още по-малко може да бъде публикувано в този сайт. Затова отидох да видя този ВЦИОМ онзи ВЦИОМ ли е и какво те са написали. Накратко:

- Онзи е, онзи е:

Управляющий орган ВЦИОМ - Совет директоров, куда входят представители Министерства труда и социального развития РФ, Министерства имущественных отношений РФ и Администрации Президента РФ.

- Нищо не се е сринало, а "Уровень одобрения деятельности Президента РФ скорректировался"

- Умом не понять - доверие на Путин имат наистина 33,4% от руснаците, но дейността му одобряват 62,1%

Абе за всеки случай едно-две нови мультфилмчета за нови остъклители, проливоразширители и континентопотопители може да се направят.

Бат Бойко

Не може да бъде ! Да не би да е 133% ?!

😂

СтефанОтВторо
снимка на СтефанОтВторо

Не може да бъде, че си минал 5 клас, или не си? ху ноуз

Neopol

Естествено, че ще му пада рейтинга, след като удари руснаците с пенсионната реформа. А и не прави нищо да промени неолибералната икономическа политика на руското правителство и централна банка.

Днес слушам и Бойко се чуди защо и неговият рейтинг падал, и потенциалните гласове за Герб. Кой вдигна данъците за старите коли ? Кой остави застрахователите да вдигнат застраховките на колите ? Кой иска да въвежда изродена "бонус-малус" ? Кой иска да въвежда задържително допълнително застраховане и доплащане в здравеопазването ? 

Хората могат да минат и без метро и магистрали (хубаво е да ги има, но може и без тях) но с едната ръка да вдигаш доходи, а с другата да утряш с много повече масовите доходи и да прехвърляш цялото увеличение към застрахователната мафия, да не мисли, че ще остане безнаказано ? Да си спомни ефекта от вдигнатите билетчета и винетки през 2016. А сега дрането е много по-голямо.

ArcheoBG

Питай видинчани дали не искат магистрали. Глупостите за метрото въобще няма да ги коментирам.

Neopol

И като искат видинчани ще имат ли магистрала ? И я ги питай ако трябваше да избират на нямат магистрала (не че ще имат), но застрахователната мафия да не им дере кожите с увеличени застраховки, а Герб да не им вдига данъците на колите, кое щяха да изберат. 

Хубаво Герб са избрали за предизборен лозунг "всеки един", ама явно не са го осъзнали. Безбожното увеличение на автомобилните застраховки и данъците на старите коли удря всеки един от огромното мнозинство хора в България. И те ще си отмъстят на Герб за това. А Менда няма да й пука, щото при увеличение на приходите на застрахователната мафия с половин милиард, то колко са й дали за услугата ?

ArcheoBG

Няколко пъти вече видинчани при протести блокираха пътища, за да си построи магистрала. Ти си разпространявай червена пропаганда. И колко точно ще се вдигнат данъците на коли под 100 конски сили, при положение, че в момента май е 25 лв годишно?

Бат Бойко

Рейтинг доверия политикам по-прежнему возглавляет Владимир Путин - на 13 января 2019 г. его показатель составил 33,4%. Второе и третье место занимают Сергей Шойгу (13,7%) и Сергей Лавров (9,3%). 

 

https://wciom.ru/index.php?id=236&uid=9518

 

 

Вярно, 33,4% е ! Ти да видиш...

 

 

Пантелей

Прав е Манрико - имало волатилност, та за това...

ТАСС СООБЩАЕТ:

"...По словам руководителя практики политического анализа и консультирования ВЦИОМ Михаила Мамонова, "политические индикаторы находятся в рамках устоявшихся коридоров значений". "Повышенная волатильность показателей связана с постновогодним эффектом. К середине января амплитуда колебаний значений снизится", - пояснил он..."

СвКащей
снимка на СвКащей

Бе щом ВЦИОМ казва... ако не e пpодънен от цpушките, то - януаpи. Баче кат скоpстpелно си възвъpнем некоя изконна pусския земля - я Пpага, бива Будапеща, Улан-батоp най-сетне или Сиpия отново да освободим окончателно... и ще навиpи гpебен петеля на pейтинга до къде нада по заложено предписание. Pазгpибат и pазгpибат деpмо - и pадост будет! 

Диагностик

На пилота рейтинга също спада, но по-бавно. Нищо не прави (дори и коремни набирания) и затова не греши. 

СтефанОтВторо
снимка на СтефанОтВторо

Ами с Крим Наш и празен хладилник нещата не се получават. Глаедн търбух чрез анимации с ракети не се пълни. Този май нистина ще е президент "пожизнено".

jorro2

Какъв празен хладилник? Нивото на потреблението сега е надминало предкризисната 2014 г. Ако не вярваш - има интернет

kuhcho

Да, ама 2014 не се пиеше толкова препарат за вана, а сега отваряш хладилника - и то на всички рафтове все Боярищник, Боярищник..

банда

Neopol

Естествено, че ще му пада рейтинга, след като удари руснаците с пенсионната реформа. А и не прави нищо да промени неолибералната икономическа политика на руското правителство и централна банка.

👍 

erkek

Като признае Луганската и Донецката народни републики и рейтинга ще скочи.Но за това му трябва малка помощ от Потрошенко да бъде така добър да ги нападне тези дни.

ogro

"Рейтинги доверия политикам, одобрения работы государственных институтов, рейтинги партий

Уровень одобрения деятельности Президента РФ скорректировался до 62,1%, Правительства России — до 39,5%.
--

МОСКВА, 18 января 2019 г. Всероссийский центр изучения общественного мнения (ВЦИОМ) представляет рейтинги доверия политикам, оценки деятельности государственных институтов, отношения к партиям.

Показатель одобрения деятельности Президента по среднему значению на 13 января 2019 г. составляет 62,1%. Оценки работы председателя Правительства и кабинета министров - 35,0% и 39,5% соответственно.

Рейтинг доверия политикам по-прежнему возглавляет Владимир Путин - на 13 января 2019 г. его показатель составил 33,4%. Второе и третье место занимают Сергей Шойгу (13,7%) и Сергей Лавров (9,3%). Антирейтинг традиционно возглавляет Владимир Жириновский (26,3%).

Электоральный рейтинг партии «Единая Россия» составил 33,8% — среднее значение на 13 января 2019 г. Показатель декларируемой поддержки КПРФ — 16,3%, ЛДПР — 11,6%, «Справедливой России» - 6%.

Обращаем Ваше внимание:

При использовании материалов сайта http://www.wciom.ru или рассылки ВЦИОМ, ссылка на источник (или гиперссылка для электронных изданий) обязательна."

hamel

В замяна на тва на танте, на териса, на микрон и на дончо им растат. И на Баце му расте - нослето. Само на тов. Си му пада..

СвКащей
снимка на СвКащей

Тва у pассия, думаш? Глей ти, глей ти... и оти така се качва петеля на отвъдгpанични политици? Изоставане в патpиотичното възпитание, чо ли? 

Invisible

    Добре де, а победата в Сирия, грандиозното приобщаване на Сърбия  и страховитите ракети не вдигат ли подкрепата?

AnonimusBG

Четете бре хора.

Не са ли ви учили да четете за какво става въпрос.

 

Индексы доверия политикам

Показатели рассчитываются как разница между положительными и отрицательными оценкам.

https://wciom.ru/news/ratings/doverie_politikam/

Simplicissima
снимка на Simplicissima

Индексы доверия политикам

Показатели рассчитываются как разница между положительными и отрицательными оценкам.

Всъщност този индекс се отнася до доверието... в анкетиращата институция.

Хората не вярват, че държавната агенция пази тяхната анонимност.

Е, наистина, това е така, защото не вярват на политиците.

В такъв смисъл е правилно този индекс все пак да се определя, макар индиректно, като (допълнителен) измерител на доверието към политиците, всичките.

СтефанОтВторо
снимка на СтефанОтВторо

Айде на бас, че Жужето ще е президент до края на живота му.

СвКащей
снимка на СвКащей

Аз залагам цел pубъл че ще е и след кpая на живота. Двамина вечно живие - един на мегданя, дpугия кат бpежнев. 

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×