facebook
twitter

Горещи новини

Кирилов се срещна с австралийския посланик по случая "Полфрийман"

Паспортът на австралиеца е готов, но няма да му бъде даден до приключване на казуса
1876
Министерство на правосъдието

"Вярвам в независимостта на българския съд“. Това заявил днес министърът на правосъдието Данаил Кирилов на временно управляващия посолството на Австралия в Атина Н. Пр. Джон Филп, цитиран от правосъдното министерство.
Срещата, проведена в Министерството на правосъдието е била поискана от австралийската страна по повод казуса с Джок Полфрийман.
Министър Кирилов изразил увереност, че българският съд ще вземе правилно решение по повод искането на прокуратурата за възобновяване на делото за условното предсрочно освобождаване на Полфрийман.
Н. Пр. Филип благодарил на българската затворническа администрация, която е откликвала бързо и адекватно през годините във връзка със сигурността и безопасността на австралийския гражданин, излежаващ присъда у нас, съобщават още от МП. 
„Австралийската страна е наясно, че и в момента всичко се развива според българското законодателство и няма отклонения в процесите на съдопроизводството“, казал временно управляващият посолството на Австралия в Атина.
Той допълнил, че вече е издаден паспорт на Полфрийман, но документът няма да му бъде предоставен до приключване на съдебния казус.
На срещата присъстваха още консулът на Австралия акредитиран за България Джанин Макленън и почетният консул на Австралия в България Индиана Трифонова, както и заместник-министрите на правосъдието проф. Николай Проданов и Евгени Стоянов.
 

8

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

ГЕРБ отказа да защити единственото жилище на длъжника от бърза продан

12.12.2019

ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ

865
Юристи разкриха имитация в проекта за "независим" прокурор
ГЕРБ измисли: Главният прокурор ще си избира кой негов подчинен да го разследва

09.12.2019

ДОРОТЕЯ ДАЧКОВА

1097 8

Коментари

Бончо Генчев
снимка на Бончо Генчев

Ето бе, кой каза, че днес няма да има дъвка.

JollyRoger's

Индиана...😄. сигурно е спекла Даниту и той се е одървил от увереност. 

Дъвката "Идеал" вече е заменена с 'Turbo' с картинки на индианци и аборигени... 

Giacomo Grelli
снимка на Giacomo Grelli

Очевидци твърдят, че след разговора, Джон толкова се впечатлил от интелектуалните способности на събеседника си, че излязъл от залата на четири крака с викове “ябадабадууу!„.

Бончо Генчев
снимка на Бончо Генчев

"Вярвам в независимостта на българския съд“.

Това разплаква.

Доц.Трътлев

Ами тактичен е човекът.

Звън®
снимка на Звън®

Любопитно в случая е, че министър Кирилов и Индиана Трифонова, почетен консул на Австралия в България, са свързани с роднинство по втора съребрена линия. Тя му се пада учинайка по филмова линия, а той й е шурей по политическа такава. И двамата имат общ братовчед, който живее на Хавайския архипелаг. Негов прадядо е един от туземците изяли Джеймс Кук. Да припомним, че на 14 февруари 1779 Кук посещава о-в Хавай като участинк в круизното плаване, организирано от туристическата агенция Томас Кук. Там е осаламен и изяден от хотелиери, разгневени от забавените плащание на туроператора.

вила

Първо го сварили в  казан и после е изяден, а,  не жив

Миряна Б.

картинки на индианци и аборигени... 

 

Драги Джоли, индианците са аборигени в Америка, няма други освен тях. Европейските навляци, особено WASP, не са аборигени, дори да са родени на пето авеню в Ню Йорк.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×