Quantcast

Медия без
политическа реклама

Избягалият арестант в Благоевград се предаде сам

01 Ноем. 2018

Избягалият през прозореца на МБАЛ-Благоевград 18-годишен арестант се е предал след проведената специализирана полицейска операция, изразяваща се основно в работата с близките му, предава БГНЕС.

По рано днес 18-годишният С.С. скочи от прозореца на Спешно отделение докато бе на преглед преди задържането му за притежание на 0.6 грама канабис. Той се укрива 7 часа, но накрая се е предал.

„ През тези часова на издирването активно работихме и с близките на издирваното лице. Те оказаха съдействие. Съшият преди около час се яви и се предаде в полицията. Неговите близки по някакъв начин са го убедили да го предаде”, казал Димитър Кръстев от местната полиция.

 

Той добавил: „Оттук нататък лицето е при нас. Продължава работата по досъдебното производство, което е образувано за държане на наркотични вещества. Районна прокуратура ще прецени какво да се случи оттук нататък както за досъдебното производство, така и дали да бъде задържано лицето. Съшият към момента все още е задържан.

„Отговорност по извършената дисциплинарна проверка ще има, независимо дали лицето е намерено или не. Тази проверка ще продължи", казал още полицаят..

 

 

 

 

 

 

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 2 април?