Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Сценаристи снесоха сопол, вързаха му панделка

Слави поставил задача да засенчат Максим Генчев, не успяха

МЪРШАВА ХИЕНА

Сценаристите на намръщения патриот и бивш трол-политик Слави Трифонов получиха задача от началника си - да направят по-скандална тъпотия от Максим Генчев, който нахално избута всички с лакти и задник, окупирайки обществения дискурс. 

Слави се ядосвал, че всички обсъждат Максим, а него няма кой да го напсува и никой не се интересува от тъпотиите му, защото вече не е политически фактор и го мързи да разтяга с кривене и крясъци вицове от едно изречение за 10 минути с пет финала и 10 обяснения на солта в смешката. 

Слави прекарал пореден ден в скролене на ТикТок, Инстаграм и Фейсбук. Видял, че отново всички обсъждат Максим Генчев, побеснял. 

Почнал да тропа с патериците си и да звъни на звънчето за прислугата. 

Разкрещял се на творците си:

"Защо трети ден всички обсъждат халтурата на Максим Генчев, а за мене нищо не обсъждат! Аз по-малък простак ли съм? Максим по-кичозен патриот ли е от мене? По-нахален ли е, по-безцеремонен ли е? Какво повече от мен е профанизирал, с какво неговите фъшкии са по-интересни на народа?... Май съм ви отпуснал и сте се омързеливили! Искам да се напънете и да снесете истински скандална тъпотия, която да извади Максим Генчев от устата на простия народ. Аз съм Повелителят на простотията, никой друг не е печелил повече от хорската идиотщина! Аз за какво съм се борил 20 години да сея чалга и тъпотия, да дойде някакъв дядка Максим и да жъне вместо мене! Тая няма да я бъде! Клякайте и почвайте да снасяте, безделници такива, мисирки, патки, пъдпъдъци и кокошки!"

И сценаристите клекнали, и се напънали, като се окуражавали един-друг:

"Хъц-мъц-пръц!... Ъъъъъъ!"

Излизали само някакви обикновени тъпотии, които всеки може да разхвърля из фейсбук. 

Полузаспалият Слави вече бил уморен, но не свалял маската на капризен диктатор, не приемал предлаганата продукция и мятал патерица по творците, за да им разчекне музите и да ги стимулира за нещо по-така. Те му връщали патерицата като кученца.

Като крайна мярка сценаристите взели медикаменти, предизвикващи контракции, и пак се напънали, хванати за ръце. 

В крайна сметка родили сопол, който кръстили "Песен за Пена". Музикантите от шоуто отказали да си лепят тоя сопол на апаратурата и сценаристите сами си го увили в станиол, вързали му панделка и го поднесли на обществото. 

Слави не бил доволен, ама се примирил, че това ще е то и друго засега няма. 

***

След туй заръчал да напишат от негово име дълъг мъдър статус във фейсбук, давайки хаотични указания.

Сценаристите написали някаква приблизителна алегория с безадресни намеци, ама не си дали много зор, защото видели, че Слави вече се унася.

Още по темата