Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Мутрополит направи водосвет на пръскачките пред парламента

Той иска за Народното събрание обединение, вразумление, тапети и санировка

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

Навръх сатанинския Хелоуин мутрополит Тапетий Бокослов Фарисейски направи тържествен водосвет на пръскачките до парламента, за да пръскат поливните системи светена вода, да поръсят народните избраници, да ги вразумят и да успеят да излъчат редовнно правителство на националното съгласие, спасение, смирение и помирение. 
Същевременно пръскачките цяла нощ ще поливат деца и възрастни, обладани от вещиците и бесовете на чуждоземския демоничен празник Хелоуин.
Мутрополитът освети пръскачките, направи ритуал за прогонване на злите сили, лично продуха тръбите и маркучите. 
След това произнесе пред събралите се бокомолци реч за вразумление и проповед за обединение. 
Дядо Мутрополит Тапетий занарежда с припяване и словесен гръм: 
- Събрали сме се днес тук, за да се противопоставим на политическото разделение, внесено от политици, които са учили на Запад и са попили от тамошните ереси, най вече отровното влияние на Ересиарха Джордж Сорос, този слуга на Сатаната. Този окаян Ересиарх като змия с отровен зъб ухапа нашата православна родина и съблазнява нашите юноши и девойки да се кълчат в ужасните оргии на Хелоуин, да дишат райски газ, да ядат бомбони с мастика и да си сменят джендъра като носна кърпичка. Това се отразява и на политическия ни живот и ние трябва като един с помощта на тия осветени пръскачки да влезем в бой с бесовете, които ни мърсят и обладават всяка минута. Па после ще налепим едни хубави измиваеми тапети на цялото Народно събрание. И санировка ще му направим, ще стане кукличка! 
После мутрополитът заговори за политическото обединение - как трябва да се съберат и смирят боязливите партии в името на една свята цел - стабилно правителсво, което да се дистанцира от Гнилия Запад и Сатанизираната Украйна. 
- Ой, на дяда пръскачките, поръсете тия наши политици, влейте им разум и смирение. Нека ГЕРБ да се съберат с "Възраждане" и ДПС, тогава правата вяра ще възтържествува и триумфира. Няма нищо неестествено в съюза между ДПС и "Възраждане" с посредничеството на Спасителя Бокочовек Обединител. Както в Украйна чеченците на Кадиров помагат на Свещената война и православния джихад на Путин, така и у нас ще се съединят възрожденците с хидроинженерните мюсюлмани. Както прочее и свети Александър Невски ходеше в Ордата да целува скута на татарските ханове - и така спаси Майчица Рус от разтление и разорение. Така и свети Тиквоний Бастунбаши ще ни спаси от разложението на Гнилия Запад, целувайки скута на когото трябва, ако ще да е измаилтянин, чеченец, турчин, дубайчанин или талибан.
В този момент от тъмнината изскочи Бокочовека Обединител Тиквоной Бастунбаши, заобиколен от беснуващи хелоуинчета. 
Може да бъде изображение с 4 души и изправени хора
- Изиди, Сатана, изиди, Сатана, къш, къш! - мутрополитът разгони с жезъла си хелоуинчетата. 
- Защо ми изгони херувимчетата, дядо попе! - учуди се Бокочовека. 
- Това не бяха херувичмчета, а демони хелоуинчета, Бокочовече! - извика мутрополитът. - Аз Те спасих от тая съблазън, както Ти ще спасиш и обединиш отечеството, а после други народи и цялото човечество! 
Като чу, че го хвалят, Бокочовека забрави за хелоуинчетата. 
Мутрополит Тапетий Бокослов Фарисейски захвана дълга мазна проповед за добродетелите на Бокочовека. Половин час го хвали и обласкава безсрамно - какъв достоен християнин и държавник е Бастунбаши. Па колко пари дал за църкви, па колко бил отдаден на вярата, па какво благословение за България е тоя велик човек. След като го нахвали колко пари дава, се врече в архиерейската си съвест, че г-н министър-председателят Бастунбаши винаги помагал - и не става дума за материална помощ!
- Помолихме Го - вика - да не приема Истанбулската конвенция. И Той ни послуша. Помолихме Го да одобри учебниците по вероучение, но не тези, които бяха написани от сектанти, за да тровят душите на младите. И Той пак ни послуша. Сега ще го помолим да се съедини с копейките на "Възраждане". По един или друг начин пак ше ни послуша, защото е достоен! 
И мутрополитът извика с глас, разтреперан от ужас и благоговение:
- Ecce Homo, ecce Homo, ето го Бокочовека! 
И мутрополитът целуна Бокочовека, но не като Юда, а кръстообразно: в устата, по лявата гръд, по дясната гръд и в скута (святая святих). 
 

 

Още по темата