Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Лена Бориславова закла прасе

Но всеки сам си преценя за оставката

Pixabay
Не ме гледай така, пача!

МЪЛЧАНИЕТО НА ПРАСЕТАТА, МЕЗДРА
Говорителят на правителството Лена Бориславова направи гениален ивент по примера на Виктор Орбан. 
По-рано вождът и будителят на маджарския ренесанс Орбан участва в колене на прасе, с което очарова цяла Унгария и за пореден път докосна сърцето на чувствителния Георги Марков. 
Лена Бориславова повтори акцията на наша почва - отиде на гости на приятели в Мездра и участва в традиционния ритуал по колене на прасе, миене на черва, пълнене на суджуци и бахур, топене на мас, варене на пача от глава, уши и крачета, шотове с люта джанковица и още нещо. 
С това Бориславова повиши патриотичния индекс на правителството, привлече за бустер колебаещи се полуваксъри и дори обърна вярата на един антиваксър от село Баница, Врачанско. В село Арчар цяла голяма фамилия преминала от ГЕРБ/ДПС към "Продължаваме промяната". 
Чаровната Лена се интегрира в народния обичай толкова естествено и мило, че много хора изобщо не разбраха за влиянието на Виктор Орбан и заемката от неговите връзки с обществеността. 
На гарата в Мездра се образува спонтанен митинг в подкрепа на Лена Бориславова и група избиратели споделиха, че нямат търпение да идват следващите избори, да си продадат гласа на ПП и ако може - лично на Бориславова. 
Харвардските премиери Петков и Ковачевски не искали да рискуват и затова на тоя етап не се включиха в акцията с прасето, но следващия път и те ще участват, ще си вдигнат харизмата и блясъка в очите, ще заздравят още повече новите приятелски отношения между България и Северна Македония. 
"Това е нашата обща история, това е базата за искрено и трайно сътрудничество!" - категорични са харвардските чаровници. 
"В коленето на прасе не влагаме политическа символика или намеци за решителна реформа. Всеки сам решава кога да си подаде оставката, това е морален акт" - изтъкна Бориславова, за да подсети обществото и за тая част на посланието. 
***
МНОГО ЗЛОБА, МНОГО ЗАВИСТ
Шехерезада Рифенщал - водещ пиар специалист по сливане на предишния премиер с народа, научила за ивента на Лена с прасето в Мездра и сякаш касапски нож пронизал сърцето ѝ. Шехерезада хапела устни и горко ридаела, раздирана от завист заради успехите на младата колежка Бориславова. 
Шехерезада дори написала злобен коментар-статус на тема женски качества по адрес на Бориславова. Връзкарката с обществеността половин час редяла епитети и тънки намеци, фучала от злоба и завист, но накрая все пак се отказала да публикува текста, разпечатала си го, бутнала го в чекмеджето с неиздадени произведения и почнала нервно да търси закъснели рецепти за туршия и кисело зеле. 
"Аз пък ще направя нещо веган и безглутеново, ще ги бия на техен терен", помислила си неубедително Шехерезада. 

Още по темата