Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Дмитрий Медведев направи фурор на рождения ден на Сорос

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

Я ИГРАЮ НА ГАРМОШКЕ
Бившият руски президент и телеграм трол Дмитрий Медведев се яви виртуално на рождения на ден на Джордж Сорос, който днес става на 92. 
George Soros - Festival Economia 2018 1.jpg
Джордж Сорос: You talkin' to me? 
***
Медведев успя да се задържи доста време на екрана на партито, защото правеше големи простотии, забавляваше гостите на тържеството и на домакина сърце не му даваше да дръпне шалтера. 
Рожденикът Сорос пусна на голям екран включването на трола Медведчок, остави го да си покаже номерата, докато се изчерпа и стана досаден. Тогава връзката беше прекъсната и Медведев бе блокиран, но преди това успя доста да потроли. 
Целта на Медведев беше чрез шоупрограмата и шутовщините си да покаже, че е по-голям либерал от всички либералстващи Сороси и соросоиди, при това без да вземе и един грантаджийски цент. 
"Аз имам достойнство! Никога няма да взема пари от гнилия ви Запад и мръсните ви милиарди, в Русия има достатъчно за крадене и на народа не му свиди!" - храчеше в гнездото от либерални оси Медведев. 
"Слагам санкции на всички ви до един! Не ви пускам в Камчатка, Байкал и Република Марий Ел! Не сте добре дошли у нас, не ме молете, защото съм непреклонен. Западът вече е умрял и се разлага, миришете на мърша!" - солеше раните на либерангутаните Димон.  
"Будапеща е руски град, Берлин е руски град, Виена е руски град. Хелзинки е руски град - чертаеше патриотичната мета-география Димон. - Киев е Майката на руските градове, аз съм наследник на Ярослав Мъдри и Александър Невски!... Ще ви изпепеля за секунди, микроби!" 
Дмитрий Медведев во время церемонии прощания с Владимиром Жириновским 8 апреля 2022 года
Димон Медведев: сериозното изражение само подсилва комичния ефект!
***
Усещайки, че губи интереса на публиката, Медведчок облече костюм на мечок и включи иновативен робот-мечкар, програмиран да подава команди, които Медведев изпълняваше с голямо усърдие - за голям смях и радост на публиката.
Роботът почна да командва с металически глас:
"А покажи как лягат германките на Златни пясъци! Я покажи как пият англичаните в Слънчев бряг. Я покажи как подписва Зеленски капитуляцията!... Я покажи как Навални шие на петела гащите в панделата!"
След това Медведчок извади огледалце и го попита: 
"Огледалце, я кажи: кой е по-богат - Медведчок или Медведчук?"
Тук вече на рожденика и гостите им стана безинтересно и блокираха трола-мечок, но всички признаха, че участието на Медведчок е било забавно и наистина е внесло дайвърсити и либерален шик в празника. 
Песков заявил о необходимости проверить фото с якобы задержанным  Медведчуком – Москва 24, 12.04.2022
Виктор Медведчук - баснословно богат украински олигарх, близък на Путин, пленник. 
***
ВИЗИТКА
Димон Медведев сега се води зам.-председател на Съвета по сигурност и председател на партия Единна Русия, но голямата му амбиция е да стане духовен наследник на Владимир Жириновски. 
Забавното, което обединява двамата, е че и Медведев, и Жириновски са своего рода либерали. Покойният Жириновски беше председател на Либерално-демократичната партия на Русия (ЛДПР), а Медведев като президент беше поел курс на умерени либерални реформи. Но "либералът" Жириновски всъщност имаше специфичната роля да озвучава радикалните фашистки халюцинации на Кремъл, да хулиганства в тв студиа и на публични събития, да покрива известен ареал контролирана "опозиция" и под шутовската си маска да заработи колосално количество пари. 
Колкото за пари, Медведев не остава по-назад, но както се водеше и той "либерал", напоследък се опитва да заеме освободената от Жириновски ниша на радикален имперски шут с достъп до чувствителна информация. 
Само че няма неговата артистична енергия и сърце на юродив. Напоследък пише големи глупости в Телеграм, за някои от тях после обявяват, че му хакнали профила. 
Vladimir Zhirinovsky portrait.png
Жириновски: За юродив не ставаш, Дима. Ти нямаш сърдце! 

Още по темата