Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Бременна софийска шахта роди в Пловдив

Фандъкова подписа Грабоусвойствен план за столицата

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

ФАНДЪКОВО ТЕПЕ. UNDERGROUND
"Оставете майтапите за внезапния сняг, банални са, а в същото време местните власти на най-големите градове у нас извършиха чудо!" - заяви столичната кметица Йорданка Фандъкова пред избрани медии. 
Тя привика на "Московска" честни журналисти, между които и вашият фейк-репортер Петров, за да разкаже следната удивителна история из живота на София и Пловдив. 
По думите на кметицата софийска шахта погълнала в утробата си бременна жена и по този начин самата шахта се оказала непразна или трудна, както се казва във възрожденската литература. Бременната жена обаче не можело да бъде измъкната от мястото, където паднала, затова се наложило да бъде изведена през множество подземни галерии до частния тунел в Пловдив. 
Ето какво още разказа Фандъкова:
"Обърнете внимание, че жената и нейната рожба не са пострадали, не са ударени от ток, не са се изгубили в подземията, не са се заразили с коронавирус. Ние не сме някакви комунисти, че нощта да ражда из мъртва утроба вековната злоба на роба. Напротив! Чрез отличната координация между софийската и пловдивската управа софийската шахта роди благополучно в Пловдив. Буквално всичко е наред, макар че хейтърите ще кажат, че някои от подземията са незаконни и не приличат на фалопиеви тръби. А аз ще ги запитам: кое е по-важно? Акт 15, Акт 16 или човешкият живот? Предвиждаме изграждането на подземна магистрала, която рано или късно ще бъде узаконена. Моят дългогодишен опит показва едно нещо: когато даден модел работи, има време и да се легализира. Сега просто нека пожелаем здраве и късмет на бременната столичанка и съкровището, което носи в себе си. Чакаме я с нетърпение обратно в София. Ще ги поканя с детето на откриването на Моста на дружбата между "Люлин" и "Западен парк" - обещава Фандъкова. 
Кметицата толкова се развълнува, докато разказва за Чудото, че започна да целува подред всички икони в кабинета си, канейки и журналистите на това духовно пиршество и триумф на вярата. 
Госпожа Фандъкова работи в църква | Лъжец.бг
***
И ХУБАВО, И ГОТОВО: ГРА
БОУСВОЙСТВЕН ПЛАН
Втората положителна новина, която произведе кметицата, беше представянето и подписването на Подробния грабоустройствен план на София. 
Документът е революционен и за пръв път в историята показва разписани черно на бяло правилата за извършване на ремонт на ремонта, анекс на анекса, концесия на концесията, ресто на рестото (кешбек) и всичко това, което прави от една община - партийна касичка. 
Фандъкова призова и всички гербави калинки да побързат с кандидатстването за трудоустрояване в общината, за да се засилят позициите на ГЕРБ и да не губят рефлексите си за грабоусвояване верните кадри. 
"Герберино, не изпускай промоцията! - апелира кметицата. - Ако си гербава калинка и те чегъртат, Столичната община е последното ти убежище! Не се бави, подай документи. Мандатът е кратък и последен!"
***
Районният кмет на лакомата шахта Трайчо Трайков заяви, че това му е най-малкият проблем. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата