Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Берлускони празнува с бунга-бунга, кани Борисов

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

O BILLA CIAO! 
На изборите в Италия 85-годишният спагети каубой Бай Силвио Берлускони направи голямо завръщане и ще стане сенатор, въпреки че за подвизи близки до закона в недалечното минало бе съден и изхвърлен от италианската политика. 
Бившият италиански премиер бе известен с шармантния си начин на живот, с харемите си, скъпите играчки, както и буйните партита в древноримски стил, които устройваше за ВИП гости и близки политически приятели. 
Преди десетина и повече години премиерите Борисов и Берлускони имаха специални отношения, Борисов дори беше титулуван от пресата като "българския Берлускони". 

Усмивки от старите ленти.
***
За да отпразнува завръщането си в голямата игра, старият мераклия организира бунга-бунга парти, на което кани бойни другари като Никола Саркози, Бойко Борисов, Мирек Тополанек и други. 
Поради напредналата си възраст Берлускони ще е само консултант по бунга-бунга активностите, но дори и тази роля му доставя неимоверна радост - само да се съберат стари приятели, които знаят за какво става дума и как се живее като римлянин с африкански колонии. 
"Ела бе, Бойко! - врънкал го Берлускони. - Ела, ще си викнем някоя мафиотска вдовица да си бъбрим, ще поръчаме 2-3 гадателки, стюардеси, психоложки.. Всичко има при мене, знаеш, че няма да се изложа!" 
Бойко Борисов обаче заради ангажименти в кампанията няма да присъства лично и обещал да прати на партито няколко оранжеви протектора, една Мата Хари и една полицайка със стълба.
От полицайката със стълбата Берлускони много се трогнал, защото не бил чувал за такъв фетиш, а му се видяло твърде интересно, дори за човек като него, който е просто консултант, симпатизант и доброжелател.
***
Въпреки че Берлускони е на 85, не се е вдетинил и оглупял повече от обикновено. Наскоро политикът се съчета "в символически съюз без сватба" за своя съпартийка от Форца Италия, с която имат само 53 години разлика. Новата му тръпка се казва Марта Фашина и е набор 1990. 
Сильвио Берлускони Марта Фашина
Щом се обичат, нека се вземат символично!
***
Напоследък Берлускони понякога си спомнял епизоди от детството и от периода му на италиански премиер, бизнесмен, медиен магнат и полова шпага. 
Днес като се обадил да покани Борисов на партито, му казал: 
"От онуй нашто време само Путин продължава да е държавен ръководител, ама гледай, че и неговата не е лесна. Италия е родината на фашизма, но аз като старило и патило искам да ти кажа, Бойко, приятелю мой, че да си действащ фашист не е майтап работа, мани-мани..." - завайкал се Берлускони, а Борисов леко се изнервил, щото не му било до безцелна старческа логорея.  

Фрагмент конкурса эстрадной песни "Золотой Орфей" Болгария. 1972 г. Почётный гость - Муслим Магомаев - "Bella, ciao! " С персонального сайта Муслима Магомае...

 

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 2 април?