Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Азербайджан свали изборния резултат на ГЕРБ

 

Efendi will represent Azerbaijan at the Eurovision Song Contest 2021 with the song Mata Hari.-Music & Lyrics: Amy van der Wel, Josh Earl, Luuk van Beers, Ton...

ДЪРЖАВЕН ДЕПАРТАМЕНТ НА БЪЛГАРИЯ, В ОСТАВКА
Екатерина Захариева и Георг Георгиев изразиха възмута, погнуса, учудване, тревога, недоумение и гняв във връзка с дръзката и цинична провокация на Азербайджан към българската държава и най-влиятелната партия ГЕРБ.
Песента, с която азерите участват на конкурса "Евровизия", била пряка намеса в българските избори, смята нашият Държавен департамент и към днешна дата изразява съжаление, че не сме наложили санкции на евразиатската държава.
Песента "Мата Хари" на азерската певица Efendi е повод за международен скандал, който не се състоя! 
България трябваше да заяви по-твърда позиция срещу провокацията на Азербайджан. Песента на Efendi наистина е скандална. В нея изпълнителката пее на ламаринен английски, с който пародира външната ни министърка (вече в оставка) Екатерина Захариева.
Певицата Efendi от Азербайджан също така пее мръсни рими за някаква шпионка Мата Хари. А това е откровена гавра с приключенията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. В последния си мандат той стана жертва на сексуална афера с жена-агент, която налюбила няколко пъти министър-председателя напреки на леглото в Бастунсарай, приспала го и аранжирала с пачки и кюлчета чекмеджето му.
Знаете историята на Мата Хари с Борисов, знаете, че прокуратурата не смее да попита коя е тази жена, макар че Борисов я знае много добре. Припомняме тези загадъчни факти, за да подчертаем колко демонично влиятелна е тази сексуална шпионка, която последните години явно е развратила едновременно Борисов, прокуратурата и културния елит на Азербайджан. А сигурно и още хора! 
Песента на Efendi - Mata Hari и видеоклипът към нея, предизвикват отвращение с вулгарна еротика, недостойни политически внушения и тотален разпад на ценностите. Ужким в Евразия държат на традиционните и патриархалните ценности - дръжки! Азербайджан в конкурса "Евровизия" се опозори като държава, която потъпква патриархалните жалони и консервативната стабилност!
***
"Външно трябваше да предприеме един демарш на скок срещу Азербайджан!" - съжалява с късна дата бившият външен зам.-мин. Георг Георгиев. И обяснява дипломатическата си сдържаност с характера на Нашия лидер Борисов. 
На азерската певица Efendi и свързаните с нея хора от шоубизнеса в Евразия България трябвало да наложи икономически и дипломатически санкции, Георг бил готов с няколко манифеста и възвания на такава тема, но Борисов категорично се възпротивил с ето такъв аргумент:
"Мата Хари ме надигра, аз паднах в капана ѝ, не мога с късна дата да се правя на невинен!"
Затова Борисов заповядал на Външно да не предприемат никакви дипломатически ходове срещу Азербайджан! И нашият Държавен департамент изпълнил волята на Нашия лидер. 
И сега си бере гайлето Борисов, и ще си гледа смирено сеира по невъзможността да се състави правителство. 

Още по темата