Медия без
политическа реклама

Корнелия Нинова и Мая Манолова яхнаха мощни мотори заради изборите

С танци и мотошоу кандидати забавляват избирателите

22 Март 2023Обновена
Водачът на БСП досега беше известна със страстта си към конете.
Фейсбук на Корнелия Нинова
Водачът на БСП досега беше известна със страстта си към конете.

В опит да позасилят вялата кампания някои от кандидат-депутатите прибегнаха до нестандартни ходове.

Водачът на БСП Корнелия Нинова откри мотосезона с фотосесия на спортен мотоциклет, която публикува във Фейсбук. „Днес се открива мотосезонът. Пожелавам на приятелите, с които през годините сме били в клубовете и на всички мотористи здраве и бъдете внимателни. Нека няма пострадали и жертви на пътя“, загрижено се обръща соцлидерът към мотористите. Нинова е известна със страстта си към спортните коне, не толкова с интереса си с мотоциклетите.

Любителка на мощните машини се оказа и бившата съпартийка на Нинова Мая Манолова. Тя напусна БСП преди няколко години и, след като премина през всевъзможни коалиции, сега се състезава в листите на „Левицата“ - формация, събрала куп видни бивши членове на БСП, до един отявлени противници на сегашната владетелка на „Позитано“ 20. Манолова е активна в „ТикТок“, където пусна видео как се качва на мотоциклет, за да се повози зад гърба на облечен с кожено яке моторист. „Това вече е моят мотор“, обявява ухилено бившата социалистка – вероятно защото машината е червена.

Истински фурор предизвика в социалните мрежи кандидатът на ДПС в Бургас Вергин Терзиев. Кадърът на движението пусна видео от предизборна среща, на която умело танцува като робот пред симпатизанти. Изпълнението му на фона на техно музика беше голяма изненада, тъй като ДПС обикновено се свързва с по-ориенталски ритми.

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата