facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / Чужбина

Скопие маха кораба на Груевски от р. Вардар

3 733
 EPA/BGNES

Кметът на македонската столица Петре Шилегов премахва един от най-безумните и комични проекти на избягалия бивш премиер Никола Груевски от центъра на Скопие, предаде  БГНЕС.

Шилегов съобщи, че са изготвени всички необходими документи за премахването на кораба от река Вардар в центъра на града, който бе поставен от режима на Груевски в рамките на проекта "Скопие 2014".

Собственикът на кораба има 30 дни за доброволното му премахване. Ако това не се случи, общинските власти са подсигурили необходимите средства за "вдигането на кораба", който може да предизвика наводнения и други катаклизми в града, се казва в официалното съобщение от столичната община.

По време на 10-годишното управление Груевски похарчи близо 1 млрд. евро за тоталната промяна на града. Той постави стотици паметници, включително и Триумфална арка, които задушават столицата и унищожават инфраструктурата. Повечето паметници бяха "излети" в сръбския металургичен завод "Йеремич", включително и този на Тодор Александров.

От края на 2018 г. Груевски се намира в Унгария, където получи убежище от режима на Виктор Орбан. Той има тригодишна ефективна присъда.

Ключови думи:

Скопие, кораб, премахване
15

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Американски и гръцки изтребители летят над Скопие

29.05.2020

2705 24
София и Скопие могат да бъдат приятели, но не с тези политици

11.05.2020

ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ

3423 22
Случаят с либийския танкер остава закотвен в прокуратурата

19.04.2020

МАРТИН ГЕОРГИЕВ

4247 2

Коментари

Conviction
снимка на Conviction

макетата са все 💩

Billy-Joe Winchester

И Барба Ганьос ще бяга при Орбан, когато му дойде времето. 😁

urupuchi

 режима на Виктор Орбан

 

👀

Буболечо
снимка на Буболечо

И "режима на Груевски"...

 

А защо не се говори за режима на Барба Ганьос?  

Domi

Защото нищо принципно не е направил...маша и подлога на чужди интереси но не и български.....поне да беше предоговорят европейските собсидии за селското стопанство и земеделие..или да развали договора с " Американските Марици"...

P.S.

Телодвиженията продължават..   

nebenebe

Колко пари се хвърлят на вятъра. Не е наш патент явно. Онуй там са пластмасови боклуци, нали? И другарят там риба ли се опитва да лови? Не е за вярване.

urupuchi
peniko

Явно рибата се е изтавоснакала (мутирала) и си хапва пластмаса. Със сигурност младежът е събрал капачките за стръв.... От личен опит - стръвта събрана около даден водоем дава най-добър резултат! Което не се сещам - как я готвят тая риба?😁

Тартамут

Страхотен патос с тази режимна реплика.

Режимът на Меркел, този на Макрон, другия на арменския поп и т.н. режими.

 

nebenebe

Без режим не може. Човек се отпуска, дебелее и прочие. Пука му на Орбан. То и Макарон се опитва, ама на франчушките не им вървят тия номера. Засега/все още.

bay Dragan

Боже, и там ли управляват бунаци ? Какви параходи...

Хумангоид

Нещо не ми се получава линка, ама това е едно към едно статия от 08.02.2018 година в оффнюз. Макетата или не са много убедени, че трябва, или някой се е объркал. Обаче там говорят за три кораба, то цял македонски флот имало по Вардара...

KTP

От края на 2018 г. Груевски се намира в Унгария, където получи убежище от режима на Виктор Орбан. 

Йеее... Удри!  

IvanM

Сега ще го прекръстят на 'вистински' Ноев ковчег и няма да го пипат

РЕВиЗОР
снимка на РЕВиЗОР

НАСА откри вода на Марс. Македонски астрономи рекоа, дека е од Охридското езеро.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×