Quantcast
САЩ: Пхенян ще пробва да изстреля балистична ракета от подводница | СЕГА
facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / Чужбина

САЩ: Пхенян ще пробва да изстреля балистична ракета от подводница

1 899
 БГНЕС

Северна Корея вероятно се готви да изстреля от подводница балистична ракета със среден обсег, предадоха световните агенции.

Американският Център за стратегически и международни изследвания обяви, че е публикувал на сайта си кадри, показващи дейности на севернокорейската корабостроителница Синпо и в частност плавателен съд, който би могъл да бъде използван за изпитание на балистична ракета.  Все пак експертите от Центъра подчертават, че няма категорични доказателства за предстоящо изпитание на севернокорейската балистична ракета "Полярна звезда-3" с изстрелване от подводница.

Миналия октомври Северна Корея обяви, че  успешно е тествала този нов тип ракета. Тогава "Полярна звезда-3", която има  с обсег от 1300 километра при стандартна траектория, прелетя 450 километра и достигна височина 910 километра. Анализаторите определиха опита като най-голямата провокация на Пхенян, откакто страната влезе в диалог със САЩ за ядрената си програма и програмата си за балистични ракети.

 

43

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Севернокорейски хакери атакували системата на AstraZeneca

27.11.2020

512 8
Северна Корея: "Коронавирус се пренася с пясъчна буря от Китай"

22.10.2020

872 3
Ким Чен Ун пусна сълзи по време на тържествена реч

12.10.2020

2111 14

Коментари

Страници

Хулиган

Вероятно, ама не било много сигурно.

Тази подводница май е нещо като чертежите на нашенските Ф-16...

http://www.drago.info/index.php/2018/09/11/falshivata-novina/

ЛюдоедкаЭллочка

Опубликована запись переговоров Берлина и Варшавы о фальсификации отравления Навального

12,666 views •Sep 4, 2020 rusvesna. su1945

https://www.youtube.com/watch?time_continue=41&v=Le7WS_AqAl4&feature=emb_logo

Читайте больше на https://rusvesna.su/news/1599241337

Белорусский Telegram-канал «Пул Первого», связанный с администрацией президента Белоруссии, опубликовал запись переговоров немецкой и польской сторон, из которой следует, что «отравление» российского оппозиционера Алексея Навального является фальсификацией. Как ранее сообщала «Русская Весна», президент Белоруссии Александр Лукашенко заявил, что «никакого отравления Навального не было, это фальсификация». В в пресс-службе правительства Германии, в свою очередь, заявили, что «утверждение господина Лукашенко не соответствует действительности».

банда

Миналия октомври Северна Корея обяви, че  успешно е тествала този нов тип ракета. Тогава "Полярна звезда-3", която има  с обсег от 1300 километра при стандартна траектория, прелетя 450 километра и достигна височина 910 километра. Анализаторите определиха опита като най-голямата провокация на Пхенян, 

Що да е провокация? 

майор Цепеняков

Провокира нови опашки за тоалетна хартия.

Zmeja

Не може да бъде,  тия пасат трева. Хранят се с трева, искам да кажа.

Banana Joe
снимка на Banana Joe

Вероятната ракета най-вероятно ще падне в ЛА докато Кимчо Провокатор похапва най-вероятно карамелизирани бебенца на клечка.

Може и тунквани в шоколадова глазура, но все пак няма категорични доказателства, заявяват още експертите от Центъра.

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Винаги съм се чудил дали и ние ако почнем да ядем трева като корейците, ще можем да си направим подводници и балистични ракети. и трябвало.

mongol_cosmonaut
снимка на mongol_cosmonaut

Те не ядат трева ами кимчи. И ние можехме да сме като тях ако вместо тъмнозелено малциство имахме такова от китайци, бяхме 25 млн. на 7 млн. и вместо 500 години под османско - към 80 години под японско а преди това към 1000 под китайско. И щяхме да сме с техния манталитет и дух - ама йок късмет...

банда

А, нашият манталитет по добре. Караме я яваш- яваш, без бързане и с много маси.  Само ни трябва по осигурен живот. Мани ги ония роботи- не е за нас. Това живот ли е мама му стара...

Boris65

Щяхме да сме както индиянците и аборигените - да ядем корени под английско робство. 

Гласът

Щяхме да сме както индиянците и аборигените - да ядем корени под английско робство. 

Индиянците и аборигените как са били преди английското робство? Яли са маркови френски сирена и са пили арманяк? Или пак са били на корени?

Гласът

Те не ядат трева ами кимчи. И ние можехме да сме като тях ако вместо тъмнозелено малциство имахме такова от китайци, бяхме 25 млн. на 7 млн. и вместо 500 години под османско - към 80 години под японско а преди това към 1000 под китайско. И щяхме да сме с техния манталитет и дух - ама йок късмет...

Абе направо да си го кажем - няма по-хубаво от робството! 

mongol_cosmonaut
снимка на mongol_cosmonaut

Позабравихме го Кимчо и реши да се покаже с коронния си номер и да поразведри обстановката с някой пуск на ракета или ядрено изпитание. Само така - жега и гърч за шушумигите отвъд океана. Тях все някой ги страхува и им пречи да си нагъват гамбургерите на спокойствие...

hamel

На 9-ти септември е националният им празник

Светозар

„Китай за първи път изпревари Русия по производство на оръжие", 27.01.2020 г.

https://segabg.com/node/118199

Boris65

Русия ни биеше, 

Сега и Китай ще ни пердаши. 

Светозар

България е втората държава в света, признала Китайската народна република.

Така, че забрави Китай да ни пердаши. 

Да се готвят други, особено ако са й комшии.

банда

Пхенян ще обяви през уикенда смъртта на Ким, смята беглец от КНДР

Това е заглавие от01.05. тази година. 

Bacho Кольо

И все още е  актуално. 

До следващия уикенд.

Желязко Желев

           Имам някакви спомени,че Ким вече е изтрелвал балестични ракети от подводни платформи.Защо му е да го прави пак?Този човек не е по празните приказки и безмислени действия.Трябват му автономни подводници.Вероятно ще има.С.Корея има най-големия подводен флот.Около 200бр. подводици купувани от цял свят.Няма се учудя ако имат и американска.Остарели .Защо са им те си знаят.

          Ако имах личен избор за последните 30г бих избрал да сме С.Корея.Затворена икономика с 2-4млрд външнотърговски оборот и с 20 млн. българи наместо от 8 на 5млн.

           Всичките наши успехи за 30г се свеждат до това да сме #1 по намаляващо население.От 230 държави сме#1.

На територия която е земен рай ,населението изчезва по бързо отколкото след война или епидемия.Добре е на -накрая да прогледнем.

Гласът

Имам някакви спомени,че Ким вече е изтрелвал балестични ракети от подводни платформи.Защо му е да го прави пак?

За да покаже, че може. То по принцип никоя от тези играчки не му трябва. Само напълно луд ще тръгне на война със Северна Корея днес. Също така Ким трябва да е напълно луд за да продава ядрени оръжия в чужбина. Не че не е. 

ИвКо

 Ний сме държава чийто приоритет е да си живурка от европейски помощи с което се обричаме на държава със затихващи функции, а затворените икономики няма как да не надживеят глобалната.

SvSophia
снимка на SvSophia

"вероятно се готви да изстреля..., предадоха световните агенции.

...

...би могъл да бъде използван за изпитание на балистична ракета.  Все пак експертите от Центъра подчертават, че няма категорични доказателства..."

 

Една голяма... благодарност за световните агенции. И за Все пак експертите.

банда

 Все пак експертите от Центъра подчертават, че няма категорични доказателства..."

И да има какво? Обяснения ли ще дават? На кого, на САЩ? От какъв зор? 

риболовец 5

    10-ти и 16-ти  мечтаят да сме 20-25 милиона и всичко да ни е като в Северна Корея.

    Предполагам, че са поне на 90.

  

банда

Еми начи нищо не си разбрал. Питай някой да ти обясни.  Хората уважават независимата политика на една държава, която е достатъчно горда за да не целува задните части на Големия Брат. Което съвсем не означава, че " искат всичко да е като в Северна Корея".

 

Това разбираш ли го, или е много сложно?

риболовец 5

  "Забранени истории от Северна Корея"   от автор с псевдоним Банди.

  Четеш и ревеш.

Светозар

Безпрецедентен акт на васална преданост и покорност пред Големия Брат демонстрирана вицепрезидентката Илияна Йотова, която падна на колене пред руския патриарх Кирил и му целуна ръка. По време на клетвата си в парламента, обаче, г-жа Илияна Йотова демонстративно отказа да целуне ръката на българския патриарх Неофит. 

mongol_cosmonaut
снимка на mongol_cosmonaut

Грешно предполагаш балик-хаирсъз. Съдейки по твойте изказвания за космунистите и прочее ретро-разсъждения по-скоро ти си една пенсионирана фуражка била под пагон и команда цял живот и сега като виждаш че си една кръгла нула обвиняваш комунистите социалистите Тръмп и марсиянците за неудачите ти. Иншаллах ...

hamel

Мъск ще пробва да изстреля подводница от балистична ракета

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш