Quantcast
Журналист: Ахмед Доган е бил доста критичен към своите | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

Журналист: Ахмед Доган е бил доста критичен към своите

1 460
 Снимка: Архив

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е бил доста критичен към своите извън традиционната реч, която официално беше разпространена. Това обяви журналистът Илхан Андай в предаването "Тази сутрин" по bTV.

"Интересно е какво се е случило на вечерята преди речта. Логично е ДПС да позволи достъп на обществото само до тази част, а да не излязат навън неща от кухнята. Било е доста интересно, не чак колкото през 2015 г., когато изключи Местан (б. р. – лидера на ДОСТ Лютви Местан) и скочи на Ердоган (б. р. – турския президент Реджеп Ердоган)”, заяви Андай.

Според журналиста Доган е критикувал партийния елит заради незадоволителните резултати и на евроизборите, и на местните.

"ДПС замръзна на избирателна квота 300 000, а им беше поставил квота 430 000, което щеше да им осигури влизане през парадния вход в управлението на държавата. ДОСТ е в замразено положение и при този комфорт те замръзнаха на 300 000 гласа", коментира Андай.

По думите му в ДПС са притеснени от информация, че в анти-ДПС блока вече се включват всички партии и се умува как да се елиминира

Ключови думи:

ДПС, Ахмед Доган

Още

ДПС внезапно откри, че инхаус и „пари от джипката” са порочни

20.01.2022

МИЛА КИСЬОВА

7052
Цацаров е възстановен като върховен прокурор

19.01.2022

Обновена

ДОРОТЕЯ ДАЧКОВА, ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ

9973
Българските “златни паспорти” са продавани срещу нулеви инвестиции

12.01.2022

2492