Медия без
политическа реклама

ПП продължава да търси 12 депутати

12 Юни 2022
БГНЕС

Партия "Продължаваме промяната" е готова за нови избори, но ще направи всичко възможно да не се стига дотам. Това заяви началникът на кабинета Лена Бориславова.  Тя и зам.- председателят на парламента Мирослав Иванов откриха офис на партията в Ямбол. „Ние разчитаме на нашите колеги, които ще сложат личната отговорност към хората, гласували за тях, над партийната принадлежност. Имаме убеждението, че такива хора има в Народното събрание и те са готови да работят с нас", заяви Бориславова.

Продължаваме да търсим 12 депутати, които да ни подкрепят, оптимистично настроен съм, че ще се намерят. Това не е работа само на премиера, към момента разговаряме само с ”Има такъв народ”, заяви Михал Камбарев от ”Продължаваме промяната”, председател на антикорупционната комисия. 

Камбарев се надява, че има депутати, които са влезнали в НС не заради партията си, а за да направят държавата по-добра. 

"Ситуацията в групата е оптимистична. Правителство на малцинството може да работи, но ако се намерят тези 12 човека става правителство на мнозинството. При "Възраждане" не съм ходил", допълни Михал Камбарев пред БНТ.

Председателят на НС от ПП Никола Минчев е уверен, че ще се намерят депутати, които да подкрепят правителството. „Не мисля, че някой води точен списък, защото това не е точна наука. В крайна сметка има хора, съвест, убеждения”, каза той в коментар на въпроса има ли набелязани 12 депутати, които да подкрепят актуализацията на бюджета в парламента.

Още в рамките на този парламент ще имаме 121 депутати, които да стоят зад настоящето правителство и то да продължи своята работа, каза Минчев. 

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата