Медия без
политическа реклама

Дебора с първи думи: Косата ми ще порасне, а белезите ще избледнеят

18-годишното момиче от Стара Загора благодари във видео за подкрепата

07 Авг. 2023Обновена
Дебора Михайлова
Скрийншот видео Фейсбук
Дебора Михайлова

18-годишната Дебора Михайлова проговори за първи път след преживения преди повече от месец ужас. Ученичката от Стара Загора, която бе нарязана с макетно ножче и бе остригана, пусна специално видео, което публикува на страницата си във Фейсбук. 

"Косата ми ще порасне, белезите ще избледнеят, а Вашата подкрепа ще остане завинаги в сърцето ми", написа Дебора в социалната мрежа под видео, в което изказва своите благодарности за подкрепата.

"Здравейте, добри хора! Благодаря ви, че в този много страшен момент за мен вие ме подкрепяте, мислите за мен, молите се за мен и се борите заедно с мен. Благодаря ви", казва Дебора.

В резултат на активните разследвания по двете досъдебни производства имаме категорични доказателства, че обвиняемият Георги Николаев е извършител на престъпленията, за които са му предявени двете обвинения.

Случаят с младото момиче стана публично известен на 28 юли, когато медиите съобщиха, че тя е с 400 шева, след като е била обезобразена с макетно ножче. За деянието прокуратурата обвини 26-годишният Георги Николаев.

Десетки хиляди хора в цялата страна се вдигнаха на протести в нейна подкрепа и срещу решението на съда да пусне обвинения като изършител.

Лекарите, законът и прокуратурата са виновни за това, че обвиненият за садистичното рязане с макетен нож на 18-годишното момиче, е пуснат на свобода без никаква мярка за неотклонение.

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата