Медия без
политическа реклама

Борисов: Оставяте ме без охрана, за да угодите на мафията

03 Септ. 2021
ФБ

Ехото от приетия днес на първо четене проектозакон за НСО, който оставя без охрана бившия премиер, бившата председателка на НС, министри, главния прокурор,, жената на президента и патриарха, продължава да не заглъхва. Разбира се, обади се и бившият премиер, който заподозря, че промените се целят директно в него и безопасността му. 

"В нашия регион имаме убити премиери - Луканов, Джинджич. На кой мафиот искате да угодите с това да ме направите лесна мишена, защото видяхте, че ГЕРБ е непобедим. Сега искате по друг начин да си решите въпроса. Сигурно тази вечер са ви се разплатили за услугата, която сте им направили, но после ще ви забравят. Това е недопустимо в държава от ЕС. Радев ли ще носи отговорност", каза Борисов в шуменско село. Той добави, че "певците на мафията", техните адвокати и слуги оставят главния прокурор без охрана, като подчерта, че няма такава държава в Европа, като навсякъде тези структури се пазят с бронирани коли.

"Едно време аз от уважение се страхувах да спомена името на Първанов, царя, Доган, доказани политици. Днес Тошко Йорданов казал, че ГЕРБ е мафиотска структура и забрави как допреди месец се движеше с полиция в София и ако не го пазеха, щеше да види какво е народната любов. Днешният ден ще си го спомните, когато ще трябва да пазим Слави Трифонов или самия Тошко Йорданов", каза Борисов.

Към събралите се хора каза, че Мустафа Карадайъ за 4 години, колкото и да не се обичали, отивал при него и за всяко едно населено място, където има кмет на ГЕРБ, на ДПС, или на БСП, отделяли еднакво средства. "Това сме го правили заедно с ДПС. Ще се избием по изборите, но 4 години за българските мюсюлмани, християни, сме направили всичко, което ни е било по силите", каза Борисов.

Според Борисов президентът Румен Радев е направил така, че българите да се мразят като при Възродителния процес, като даде за пример липсата на подкрепа към правителство на "Има такъв народ" и БСП. Накрая прогнозира тежка зима и пролет.

Преди това пусна живо включване в профила си във Фейсбук на строящ се участък на магистрала Хемус. Възмути се, че участъкът е готов, но не го пускат, а и никой не работел. Часът беше 17.10 ч. Беше сменил джипа Тойота с Шкода лимузина. Не стана ясно в качеството си на какъв шофира по непуснат участък на магистралата и кой го пуска.

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

Бойко Борисов, мафия, НСО

Още по темата