facebook
twitter

Горещи новини

Борисов се похвали и с нови автомобили за МВР за 9 млн. лв.

1559
Илияна Кирилова

МВР никога не са били по- добре окомплектовани. Това съобщи пред журналисти премиерът Бойко Борисов в Дирекция „Жандармерия“ на връчването на ключовете на нови автомобили на областните дирекции на МВР, предаде „Фокус“. „346 са автомобилите за 9 млн. лева“, посочи той.

„Благодаря на отчето, че дойде да благослови момчетата. С тези коли преследват престъпници, трябва да се придвижват бързо. Много са хубави автомобилите, 6 скорости, близо 130 коня, много икономични, бензинови“, посочи Борисов. „Взимаме бензинови автомобили, защото виждате рестрикциите към дизела в Европа вървят с бясна скорост. А може и да дойде време и в България да се произвеждат“, коментира премиерът.

„Мисля, че полицаите, които ги карат, ще бъдат доволни, защото са много по-добри от старите коли“, изтъкна той. По думите му от времето, когато е бил главен секретар, досега разликата в окомплектоването на МВР е от земята до небето. „Купуваме техника, за да могат полицаите ни да си изпълняват функциите, не само те, а и жандармерията. В най- отдалечените места да може да се отива бързо“, заяви премиерът. „Тези лампи отгоре на автомобилите са от ново поколение, не изгарят като старите. Така че през нощта да могат да се обозначават и по магистрали, и по пътища“, каза още Бойко Борисов.

16

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Skoda Octavia качи категорията

21.11.2019

253
Бивш вътрешен министър е глобен с 10 хил. лева
Първите дни на акция "Зима" започнаха с над 17 000 фиша

13.11.2019

628 4

Коментари

Wolf ACE

На този, както винаги, в главата му е пълна каша!

"Много са хубави, 130 коня, бензин -щото нали знаете как е с дизела в Европа, пък може и в България да се произвеждат"...

Олеле майко! Плещи на ангро - важното е да го дават по телевизорЯ..

Пък и по крушките бил спец - също като по влаковете...

dissidentbg

9 милиона за коли, 50 милиона за гориво, милиони за апартаменти за гости.

След това, като цигани, просят някой да инвестира в България, за да има какво да крадат.

Хумангоид

За какви автомобили става дума всъщност? Да не е застоялата продукция на ловешкия гигант?

ARTU

Шкода рапид. За патрулите. Естествено, най-масовата и най-натоварената териториална полиция, ще се задоволи с трошките. Да видим колко ще устискат автоматичните скоростни кутии в ръцете на патрулите. Интересна ще е и цената. Да не стане като автомобилите КИА за КАТ. О, да. Дизеловите КИА. Или Лендроувърите за гранична. Щото не можеше да се купят много по-евтините дъстери...

Хумангоид

Гевезелъци. За териториална има обществен траспорт. И това сме го чували, щото.😉.

ARTU

и до селата има обществен транспорт,ама кварталните не могат да го ползват. Иначе съм за заличаване на цялата териториална полиция и прехвърлянето и в патрула. Нвма по-натоварени служители от кварталните, работят по всичко, к накрая пак обират пешкира.

Zmeja

А "Юбер" пуска летящо такси в Австралия... Кога МВР ще стигне австралийците?😜

dream team
снимка на dream team

Не е ли имало кой да му подскаже да купи летящи патрулки, че полицията има големи затруднения при ловенето на престъпници, криещи се из горите.

Mrx

 Да видим колко ще устискат автоматичните скоростни кутии в ръцете на патрулите.

 

Какви автоматични скорости в 6-степенна кутия бълнуваш. Ти виждал ли си автоматични скорости. Моите повече коли са били с автоматични скорости. И сега и Приуса. 

ARTU

Да, черокито ми е с АСК. И е идиотско да коментираш коли, които не си виждал.

Mrx

 

  Боко,  хвалипръцкото. 

ефрейтора

Ако нямаше нови коли за полицията -същите коментатори щяха да нададат още по-голям вой...

Интервал

Anarion, напълно спорелям мнението. Относно полицията, винаги са ми били забавни "акциите" с гръмки имена. После,  от прочетеното за акцията се разбира, че става дума за някакво малко по-усилено изпълнение на рутинна дейност. Тогава, предварителното обявяване и рекламиране на подобни "акции", може да се възприеме единствено за предупреждение и усещане, че извън акциите, тая дейност е занемарена. Сходно е и усещането, като видя заглавие "Прокуратурата погна...."

Sapienti_sat

Научило е нова детска песничка хвалипръцковчето:

 

Похвали се зайче,

на своето майче,

на татко, на батко,

на бабка, на дядко:

Zmeja

А сега Корнелия да каже колко коли е купила за полицията и колко бусленти е потроила!

Invisible

    На милата ти Корнелия няма да и се наложи в обозримо бъдеще да се занимава с такива неща.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×