Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Живко Коцев от Анонимен свидетел стана Неизвестен извършител

Бившият главен секретар смята, че му завиждат и търси начин да нахлуе полугол в шоубизнеса

В новото си амплоа на Неизвестен извършител Живко Коцев е неузнаваем и никак не прилича на себе си

ГЛЕДАЙТИ, ЗАВИЖДАЙТИ! 
Бившият главен секретар на МВР Живко Коцев се похвали в Инстаграм, Тик-Ток и Хот-Дог, че вече не е анонимен свидетел, защото е преквалифициран в "неизвестен извършител". По думите на Коцев - решението да го направят неизвестен извършител е взето на извънредно заседание на предизборния щаб на МВР, ДАНС и прокуратурата, като служебният кабинет бил поставен в режим на уведомление. 
Коцев съобщи това полугол, но с маскировъчно окосмяване на гърдите, за да не го разпознаят хората, които са виждали снимките му в кафявите медии. 
Неизвестният Живко Коцев споделя във видеоселфи, че доскоро е бил объркан (подава оставка, не подава оставка, върти, не върти схеми) но вече знае какво иска и как да го постигне! 
"Бях в криза на идентичността, не знаех какво да правя. С тоя се срещам, с оня се срещам, подавам оставка, връщам я, ха натъй, ха наинак - споделя красивият мъж. - И понеже съм известен, привлекателен и богат, като ме видяха такъв разколебан, решиха да ме атакуват. Много хора ми завиждат, мразят ме и ме нараняват, без да съм им направил нищо. Аз не ги познавам, а те ме обсъждат и осъждат. Не са ми на нивото, а говорят за мен, че съм анонимен свидетел и неизвестен извършител. Добре, цяла България вижда колко съм неизвестен извършител и Господин Никой. И между другото, за разлика от някои хора, не съм ходил в Дубай на "внезапни командировки" в полулуксозни хотели. Лейди Макбет от Павликени ми слага етикет "неизвестен извършител", ха-ха!" - отмята китка Коцев и не иска да коментира повече. 
Напук на душманите си уж-неизвестният Коцев си уговори гостуване в няколко портретно-сантиментални предавания от сорта на "Търси се", "Претърсва се на митницата", "Ах, тези маймуни!" и други; готви се да спечели няколко риалити формата и сега проучва всички възможности за инвазия в шоубизнеса, блицкриг на голямата сцена, шеметна и кратка кариера, грандиозен финал с приказни богатства и да се пукат завистниците! 

Междувременно служебният премиер Главчев бе привикан последователно в Зайчарника и Сараите, за да получи инструкции как да координира и контролира правилното провеждане на предизборната кампания на службите. 

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 9 юни?