facebook
twitter

После

Кадри

Я елате, пиленца, в зайчарника!

"ТАД Груп" хакна пръскачките на "Свободна Европа"
1 111
 Скрийншот от Фейсбук

"Свободна Европа" излезе със статия на Полина Паунова и Генка Шикерова, разкриваща предполагаеми връзки между премиера Борисов и гигантска далавера със свинската чума

Към статията има скрийншот от снимка на премиера пред камината на прочутия зайчарник, по джапанки, гушнал две женици. Снимката е придружена с поздрав за последния рожден ден на премиера - силно аграматичен и щедро обсипан с емотикончета. 

Свалихме от изображението целия текст, за да притежаваме това безценно културно наследство и във вид на писмено свидетелство - тъй като снимката с поздрава е премахната от Фейсбук малко след като "Свободна Европа" е отправила определени питания към премиера. 

Ето и текста на поздравлението, чети, сънароднико, плачи, Майко България! 

***

Happy birthday to you (четири сърца, три смайлита) Честит рожден ден на един прекрасен човек за нас: И ОТ ДВЕТЕ ти пожелаваме много здраве защото то е най важното нещо в живота пожелаваме ти много късмет успехи и много щастливи моменти нека каквото си пожелаеш на този твой рожден ден да ти се сбъдне от сърце !!! (четири сърца) Обичаме те и винаги ще бъдеме до тебе Благодарим ти за всичко и че и ти винаги си с нас и не ни оставяш !!! ти за нас си невероятен човек Честит рожден ден още веднъж направи си рождения ден незабравим и изпълнен с много емоций (три сърца, три смайлита със сърце, смайли)

***

Цялата статия на "Свободна Европа" е изпитание за здравия разум и сетивата на кой да е гражданин. Прочетете я, струва си. 

Това е материалът, драги зрители! 

Тези две женички са готови за Държавен фонд "Земеделие", ако вече не работят там. 

Отправяме апел към премиера - ако не сте трудоустроили тези душички златни, направете го веднага! 

Какво като са калинки и не знаят български! Оная телефонистка, дето изгърмя покрай къщите за гости, да не е по-добра от тях? Нима самата Калина Илиева с фалшивата диплома от Берлин и баща пожарникар не беше успешен шеф на Фонда? Калина Илиева е Майката-Калинка ди тути калинки, нейното дело трябва да се продължи, а тези две муцунки сладки са най-доброто, което може да се случи в тоя изстрадал ресор на злоупотреби и безогледни кражби. 

Ние разбираме съображението, че точно тези дъщери на Майка България вероятно нямат нужда да работят, защото са осигурени за 5 живота. 

Но има и друго съображение - може ли да има по-верни и по-предани служители от неграмотните и некомпетентните? Не може и няма как да стане това. 

Калинката е най-най-вярното и предано същество, тя ще изпълнява всички разпореждания, дори най-неадекватните, без да се замисли за секунда, тя ще се подпише на всички хартийки, които ѝ връчат, тя ще изпълнява само и единствено каквото са ѝ казали. 

И накрая ще благодари със сълзи на очи, та дори и на колене. 

Малко неграмотно ще благодари, ама то това си е част от стабилността. 

Затова - тичайте, пиленца, в зайчарника, целувайте крачола, молете за прошка, макар че не сте виновни - и работата ще стане! 

***

След като "Свободна Европа" публикува статията за свинската чума и премиера, интернетът естествено полудя и вероятно заради високия интерес за кратко време сайтът на медията се срина, като показваше само статии от руската секция на СЕ - материали на руски за пожарите в Сибир и други руски теми. 

Ние обаче знаем истинската причина за срива - хакерите от "ТАД Груп" хакнаха пръскачките на "Свободна Европа", наводниха сървърите и удавиха свободното ни слово - за да ни компрометират пред света и "Репортери без граници"! 

Все още няма коментари

Още

Как се джиросва лично мнение

18.05.2020

2408 2
БАБХ затвори 3 заведения за неспазване на мерките

13.05.2020

1397 3
Всяко шесто заведение не спазва мерките

07.05.2020

2714 49

Влез или се регистрирай за да коментираш

×