Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Теменужка изгуби Пътната карта на преговорите за правителство

Чака я да изтече от някой хакерски сайт или пощенска кутия за разследвания

НА ПЪТЯ, НА КРЪСТОПЪТЯ
След полууспешния първи кръг от преговорите за съставяне на правителство, Теменужка Петкова взела Пътната карта за преговорите, за да мисли върху нея през нощта. 
По пътя към къщи обаче я загубила в някаква деликатна ситуация, която не може да се разкаже публично, както не може да се изглаголи и пропадането на Пътната карта за Руско-турски поток. Неизповедими са пътищата Божии, за тях няма Пътна карта, тях ги поглъщат черните дупки на Времето и само Дяволът им знае подробностите.
В крайна сметка, както и да я сучем, резултатът е, че Пътната карта за преговорите я няма и в момента са възможни всякакви неофициални разговори с всички депутати, групово и поотделно, по всяко време на денононщието и на луминисцентно осветление! 
Все пак Теменужка е оптимист и за хода на преговорите, и за намирането на Изгубената Пътна карта. 
"Все ще изтече от някой хакерски сайт или пощенска кутия за разследвания - сигурна е Теменужка, - както изтече по-рано газовата Пътна карта, както изтича всичко обикновено в нашия живот. В Тъмния интернет, при Джуджетата, Елфите и Нотариусите всичко има, всичко се архивира, всичко се намира. Пътна карта е това, не е Граал, че да не се открие!" 
Теменужка отрече да е губила карта кеш&кери, защото не е имала такава и не мисли да пазарува подкрепа, защото има достатъчно политически аргументи и сила на убеждението, които да използва в преговорите за съставяне на стабилно и ориентирано правителство в днешните сложни, инак безгрижни времена. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата