Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Собственик на кафява медия стана монахиня

Разкаялият се негодник води подвижнически живот, чисти тоалетните на манастира, спи и се храни в тях

Pixabay

Собственик на водеща кафява медия се разкая за греховете си, изостави светския живот и схемите, продаде имотите и бизнеса, откупи се от всички Джуджета и Нотариуси, раздаде всичките си пари на бедняци и пропаднали жени, смени си пола и най-накрая се замонаши в девически манастир. 

Подвижникът-подвижница дал обет за мълчание, защото искал да изкупи с безсловесност всички гадости, клевети, издевателска демагогия и фалшив морализъм, които е тиражирал през дългите си години в кафявата журнаглистика. 

Разкаялият се грешник не издава местонахождението си, защото не иска да се прославя, а изпитва жажда за забвение, името му да се забрави и той да угасне безвестен и анонимен, оплаквайки греховете си в богомислие и т.нар. "умъртвяване на плътта" - доброволен живот в лишения, мизерия, аскеза и молитва.

Все пак грешникът не можа да се удържи и потърси единствено нашата единствено достойна за доверие медия Фейк бюлетин, за да предаде на обществото един последен завет, след който наистина ще потъне в дълбока неизвестност и отшелничество.

Вашият репортер се срещна с подвижника в най-печалната тоалетна на тайния девически манастир. Грешникът показа със знаци, че до края на живота си няма да пророни нито дума повече, но предава на читателите своя писмен завет, за да се поучат и осъзнаят, да прогледнат с духовните си очи и да се опълчат на Сатаната, както направил самият той.  

"Животът ми беше вибратори и злоба, безконечно блудство в храма на Словото - пише в Завета на разкаялият се кафяв човек, днес монахиня от женски род. - Пишех и разпространявах за хората най-мръсни престъпни гадости и мечтания на ума. Опивах се от сквернословието и тъпченето на Правдата. Преминах всякакви граници на коварството и гнусотията. Въображението ми винаги е било мръсно и богато като горски разбойник. Аз проповядвах морал и обливах с гъсти екскременти всички, които по някаква милиционерска причина бяха определени за легитимна мишена. Вършил съм и съм тласкал хората към най-невъздържани грехове, проповядвайки фалшив и извратен "морал". Години, години, години дрънках по най-долните струни на човешкото съзнание и хранех публиката с чиста отрова. Екскременти с вкус на люта чушка. С това угощавах обществото десетилетия и сега се съкрушавам душевно ден и нощ. Сега аз самият ям и пия само това, което Господ ми прати в това мрачно и влажно място". 

Мълчаливият подвижник изчака вашият репортер да прочете записката му и наруши само за 2 минути обета си за мълчание, който после пак поднови. 

Нарушавайки обета си, бившият издател и настояща божия невеста се развика, колкото му глас държи, за да покаже, че е сериозен:

"Кал и гной есмь, окаянной — прямое говно! отвсюду воняю — душею и телом. Хорошо мне жить с собаками да со свиниями в конурах: так же и оне воняют, что и моя душа, злосмрадною вонею. Да свиньи и псы по естеству, а я от грехов воняю, яко пес мертвой!" - продра си гърлото окаяният, който всъщност вече е жена с умъртвени желания на плътта и ума. 

Тя/Той замлъкна окончателно и се гмурна в подвижническия си кенеф.

***

Монахини от манастира признаха, че новата послушница проявява известно непостоянство в аскезата и тази сутрин пак си нарушила обета за мълчание, добарала отнякъде бутилка водка и целия предиобед с гръмогласен баритон пяла в клозета мръсни куплети за Дядо поп, дето си имал две комшийки като царски туршийки. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата