Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Сарафов атакува и семейството на Гешев

Предстои Ви блестяща политическа кариера, заплаши той шефа си

Законът е над семейните ценности!
Pixabay
Законът е над семейните ценности!

СЕЛО ЗАВОЙ, ЯМБОЛСКО

Шефът на Следствието и зам.-главен прокурор Борислав Сарафов обяви курс на ожесточена борба не само срещу шефа си Гешев, но и срещу семейството му. Това той заяви в откровен разговор само с вашия репортер Фалшимент Петров. 

Сарафов е бесен, че са го подвели да разнася фалшиви новини по медиите като тази, че семейството на Главния прокурор било мишена на атентата с кьорфишеци и присъствало на пукотевицата. 

Сарафов също така е твърдо решен да проведе специализирана операция по деполитизация на съдебната система, та ако ще и сам да стане Главен прокурор. 

"Не искам да изкачвам този връх и да ме брулят ветровете, не желая да сядам в стола на Главния прокурор, но събитията и дългът зорлем ме тласкат в тази посока. Принуден съм пряко волята си да изместя г-н Гешев от поста, за който той се оказа недостоен" - печално завъртя нос и джуки г-н Сарафов. 

Топследователят не приема възраженията, че семейството няма нищо общо и близките не могат да отговарят за глупостите на роднината си. 

"Не съм някакъв сталинист да атакувам безпринципно семейството. Но те защо замълчаха, когато медиите и аз включително разнасяхме партенката, че са били в колата до Главния прокурор? Защо не излязоха да опровергаят фалшивата новина? Ако г-н Гешев няма съвест и скрупули, те защо го подкрепят с мълчаливото си съучастие и бездействие пред очебийната нередност?" - умори се да задава риторически въпроси Сарафов. 

"Те ще понесат своята отговорност, не като в 1937 година, няма да минаваме хуманната граница на репресиите, но ще има арести и гол тараш като в пловдивска дискотека и като Иванчева на кръстовището. Нека това бъде за урок на всички семейства, които прикриват престъпления. А и на г-н Гешев ще му дойде времето за командата: ти си абсолютен престъпник, на колене!" - увлече се в еротични фантазии Сарафов.

Той коментира и печалната тенденция "ние сме в политиката и политиката е в нас". 

"Прокуратурата навлезе в политиката и политиката навлезе в прокуратурата. Тя нас обръща и ние обръщаме палачинката. Аристотел е казал, че човекът е политическо животно, но ние не сме обикновени хора, а прокурори! Затова се обадих на г-н Гешев и му казах лично: шефе, предстои Ви блестяща политическа кариера! Той го възприе като заплаха!" - святкаха очите на Сарафов жадно, необещавайки милост и пощада. 

***

В края на нашия разговор г-н Сарафов се усмихна неуловимо и загадъчно като Джуконда, нацупи устни и си пое въздух, притваряйки очи.

Може да бъде изображение с 1 човекСнимка: Веселин Боришев.
Профилът на Джукондата брюнетка малко напомня Борислаф Сарафов, коментираха профайлъри.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата