Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Разкрита е тайна лобистка кръчма: Осемте джуконди

Много политици са посещавали заведението, но кои са те - зависи от резултата на изборите

СЪДЕБНАТА ПАЛАТА

Разследващи от Комисията за защита на корупцията откриха просторно мазе - тайна механа за създаване и решаване на проблеми със съдебната система на България. Заведението работело на принципа на известните вече клубове SS и Осемте джуджета. 

Шокираща новост за тази верига от заведения, близки до закона, е че клуб Осемте джуконди, който разследващите са открили, се намира в самия храм на Темида - Съдебната палата! 

Друго екстраординерно е, че в този клуб дейностите били много по-разнообразни, менюто с проблеми - безгранично, а методите за въздействие - по-радикални, отколкото в който и да било друг подобен клуб. 

В заведението безчинствали джуконди с кожени камшици и доминатришко поведение. 

Разследващите попаднали на записи с обработка на клиентелата, от които им настръхнали косите. 

"Нещо средно между кръвожадните зрелища на Вагнер и епизодите на Ергенът. Тежко и горко на бизнесмен, който попадне в лапите и липсите (lips) на Осемте джуконди! Агентите освободили един такъв клетник, отвлечен по време на рутинна съдебна процедура и затворен с Осемте джуконди. Бизнесменът бил целият в херпеси и рози, плачел, молел се и питал за майка си. 

В клуб Осемте джуконди разследващите открили големи суми пари и кабинет за естетична хирургия, където се правели джуки на клиентелата - и то съвсем НЕдоброволно. 

На някой си друг бизнесмен пък му направили джуки, дупара и големи уши - и чак когато им подарил целия си бизнес, му върнали заводските телесни настройки.

Разследващите твърдят, че и.ф. главният прокурор не е посещавал заведението и не знае за него, но много политици са били редовни клиенти. Кои са те обаче, разследващите ще разкрият с контролиран теч в кафяви медии, но след изборите - по техния резултат ще се преценява кои са виновни и кои не. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата