Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Рашидов обясни: Не бях такъв, но в ГЕРБ се опростачих

Депутатът тръгва на телевизионен маратон, в който ще се извинява на жертвите и ще се хвали колко велик скулптор е

Свободата на словото стана слободия! - недоволен е и от себе си големият наш.
Илияна Димитрова
Свободата на словото стана слободия! - недоволен е и от себе си големият наш.

ИЗВИНЯВАЙ, АКО ТАКОВА...

Депутатът и председател в оставка на Комисията по култура Харпун ал-Рашидов поднесе още едно извинение за грозните си думи по адрес на жените и жертвите на насилие, но добави и обяснение за смекчаващо вината му обстоятелство. 

Самооценката на Рашидов е, че той не е такъв, но интонационната среда в ГЕРБ го развалила и той се опростачил неволно. 

Ето какво изповяда по пантофи големият творец, мъжкар, политик:

"Аз преди пак приказвах глупости, като се насосам, но имах някаква мярка и усет. В ГЕРБ съвсем през просото я подкарах. Бос през лука! Това е партия на легализираната простащина. Нямаше кой да ме спре, напротив, поощряваха ме. Аз съм деликатна душа, художник, тънка вибрация. Като усетя одобрение, неволно тръгвам по този път, обичам хвалбите. В ГЕРБ каквато и простотия да кажа, винаги са ми ръкопляскали. И така, без да се усетя, станах надменен простак, високомерен идиот, практикувам тъпота с взлом, де викат оня и оня другият" - цитира неуверено, ала уместно Ал-Рашидов. 

"То е ясно защо е такава партията. Всичко тръгва от лидера - смело разкритикува вожда си разкаялият се простак. - Всичко тръгва от лидера, рибата се вмирисва откъм главата. Чорбаджи Бойко превърна псуването и сквернословието в норма. То не бяха прости такива-онакива, па тоя с 200, оня с 400 щял да такова, нали... Аз съм човек с определен багаж, в туй чекмедже има нещичко все пак - почука се по челото творецът, показвайки за кое чекмедже са самохвалбите му. - Но въпреки фината ми настройка, въпреки че съм световна фигура в изкуството, аз също се оказах податлив на лошо влияние, за което си давам сметка и се извинявам още веднъж на всичките ми почитатели, които съм разочаровал". 

Ал-Рашидов е решил да направи един тв маратон, като за кратко време обиколи всички сутрешни, обедни и вечерни предавания на националните телевизии, където ще се извинява с угрижен вид, ще сипе мъдрости от багажника си, ще се хвали колко велик скулптор е и колко много го уважават по целия свят. 

"Вече два пъти се извинявам, без да се похваля с успехите на моето изкуство и без да разкажа за моя свят в ателието. Не е коректно, все пак съм творец, ние сме чувствителни хора и имаме нужда да се похвалим малко!" - съобрази Рашидов.

След това творецът се тупна по шкембето, изпъшка замислено и отрони по адрес на вашия репортер:

"Ай да ми извъртиш една баница, а...?"

Мрън, МрънПочвам, писнало ми е да работя,цял живот почивате, а аз работя.(по песен на година)стига имработлив си като млад циганин.Добър вечер, септември е н...

Още по темата