Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Q-Пейкин съди морално Ваня Г, откраднала му 3-4%

Григорова не е участвала в дресировката и не е коректно да ми дърпа електорат, смята

Хора на Ваня дърпат чужди копейки по Искъра.
Хора на Ваня дърпат чужди копейки по Искъра.

ДРУГАРСКИ СЪД
Костя Q-Пейкин подаде морален иск срещу политическата си братовчедка Ваня Г., затова че му откраднала 3-4 процента електорат и ако влезе в парламента, това ще е изцяло негова заслуга. Q-Пейкин смята, че електоратът на Ваня Г. е изцяло подготвен и облъчен от него, а сега Ваня идва и си бере наготово, събрала е 3-4 процента чиста социологическа контрабанда. 
Искът срещу Ваня Q-Пейкин е подал в посолство на неназована страна, която не иска да се меси в изборите ни, затова мястото на дискусията и домакинята-надзирателка остават неразкрити. 
В хода на дискусията Q-Пейкин изтъкнал, че не е честно Ваня да злоупотребява с привлекателната си външност и да му отмъква оскъдните електорални копейки. 
"Аз тия ги хора ги обработвам от години! - не крие заслугите си Костя. - А тази жена идва по моите махали, фръц-фръц, мили очички, сладки приказки с моите опорки, леко модифицирани и джендъризирани. Ваня е джендър-копейка и опорочава нашите ценности!" - изложил доноса си Q-Пейкин и зачакал справедливата присъда от надзирателката-посланичка, чиято самоличност не се съобщава от съображения за ненамеса в изборите. 
Посланичката напомнила на Q-Пейкин, че опорките му всъщност не са негови, защото ги поема наготово от същото място, от което и другите копейки черпят готова манипулативна аргументация по всички важни въпроси. 
"Ако трябваше сам да си пишеш опорките, пази Боже, майко мила, света Богородице и свети Мотрофане!" - плюла си в пазвата посланичката и дала думата на Ваня Г. да изложи нейните тезиси и концепции. 
А Ваня не била съгласна с тезите на Q-Пейкин - не само заради автортсвото на опорките, както правилно изтъкнала посланичката, но и другата теза за дресировката и облъчването на обществото също не била коректна, защото освен Q-Пейкин още хиляди тролетарии се трудят на полето на хибридния фронт, публичния крясък и фашизоидната екзалтация. 
"То по логиката на Q-Пейкин всичкия електорат трябва да го дадем по заслуги на Сидеров, защото той е много преди нас двамата на тоя пазар - посочила очевидното Ваня. - Сидеров много преди нас играе танца на хибридната съблазън и какви ли не циркаджилъци, с които натори главите на бъдещия ни електорат. Това се нарича приемственост и смяна на поколенията. Плюс това, ако не събера още няколко промила, няма да мина бариерата. И тогава язък за процентите дресиран електорат". 
"Права е Ваня - подкрепила я строгата амбасадорка и арбитър по спора за копейките. - Целта е не да се ядете един друг, а в благородно съревнование да изместите обществения дебат така, че спорът в обществото да стане спор между копейки. Ето ти, Костя, си ужким консервативна копейка с ориентация към традиционните ценности, а ти, Ваня си либерална копейка с ориентация към прогресивните ценности. Имаме и консервативни, имаме и либерални опорки, вие само трябва да работите, без да си заничате в купичките и да си мерите вулгарно процентите!" - смъмрила и двамата строгата амбасадорка, но все пак с малко повече тежест към Q-Пейкин, защото той пръв повдигнал моралното обвинение към другарката си и трябва да понесе по-голяма отговорност за разногласията и дисхармонията в хора на копейките. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата