Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Политиците: правим избори начесто, за да минат всички българи през НС

Щом дори Фелдкурат Паламарков има ПГ, значи всеки сънародник има шанс да прескочи бариерата

Фелдкурат Ото Кац - покръстен евреин, военен свещеник, комарджия, пияница и развратник.
Йозеф Лада
Фелдкурат Ото Кац - покръстен евреин, военен свещеник, комарджия, пияница и развратник.

ЕЛИТЪТ
Честите избори, за които се харчат толкова много обществени средства, всъщност са социална мярка, въведена от Дълбоката държава, довери наш източник от елита, пожелал анонимност заради смъртоносната стойност на чувствителната информация, която изнася. 
Планът на тайните ръководители на живота ни е следният: при чести избори няма да има голяма стабилност, но ще има все по-голямо биоразнообразие отвъд бариерата. Постепенно всеки предприемчив българин ще мине поне за малко през парламента и ще си оправи живота. Това е огромен шанс за инициативните и трудолюбивите. 
В епохата на социалните мрежи и анти-образованието, с такова темпо на изборите, кой не го мързи, той няма да стане депутат. А след като станеш веднъж депутат, после и самочувствието е друго, мирогледът и опитът се разширяват, минаваш на друго ниво. 
В нашето велико време дори фигура като Фелдкурат Паламарков успя да прескочи изборната бариера с чаровна лудост и бабини деветини. Политическата му програма са завалени приказки, които се говорят на пияна глава в ТикТок
Самият Феллдкурат Паламарков е военен свещеник в ФСБ (бивш КГБ), по съвместителство и старшина на рота в НАТО, защото отговаря за голям склад с партенки и ферма за конспиративни ботове, пред които се представя за "полковник". 
Политическите инженери и сисадмини на Дълбоката държава са изключително доволни от видимите резултати - в поредицата от избори през парламента минаха вече няколко чисто халюциногенни партии, а някои като ИТН и "Възраждане" дори се задържаха. 
Съдбата на българина е в собствените му ръце - щом фалшив полковник шкембелия може на мътна глава да стане лидер на парламентарна група, значи всеки може - само да не го мързи. 
На следващите избори след няколко месеца в парламента ще влязат още по-неподозирани екземпляри! - потриват ръце в Дълбоката държава, защото са си направили сметката, че когато народът е добре, и те ще са добре в отдалечените си домакинства. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата