Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Пеевски влиза и в съдебен спор като ко-водещ, имало нужда от дайвърсити

Хомо Корпулентис има опит в съдебната система и медиите, няма по-подготвен за позицията!

Pixabay
Нека сто цветя да разцъфтят!

В ТЕЛЕВИЗОРА 
Неформалният премиер, Повелител на сглобката, Кадровик на съдебната система, Унищожител на банки и бизнеси, медиен магнат, евроатлантик, санкюлот, будител и благодетел Делян Пеевски се нагърби с още една обществена задача - той влиза като ко-водещ в "Съдебен спор", след като дългогодишната водеща Нана реши да напусне предаването и да поеме по нов път. 
Пеевски влиза в шоуто не от желание за слава, каквато си има, не и от липса на работа - напротив, цяла България вижда, че е до ушите в работа до такава степен, че поставя на върховно изпитание въобще човешката издръжливост. 
Може би само ранният Бойко Борисов е притежавал толкова жизнена енергия и ентусиазъм да работи за народа. 
Сега е ред на Хомо Корпулентис, политикът на новата ера, който има потенциал да надмине във всяко едно отношение предшественика си Боко Харизматиквата. 
(Да не забравяме, че красивият прякор Боко Тиквата бе въведен в употреба точно от вестниците на Пеевски преди години, когато Шиши беше млад и вече успял, но големите катарзиси още предстояха.)
Жоро Игнатов приел резервирано новината, че си има нов ко-водещ, защото си мислел, че продължава напред с нова водеща от женски пол, миловидна и фина. 
Пеевски не се натрапва безидейно, има много ясна концепция защо предаването има нужда именно от него. 
"Шоуто има нужда от дайвърсити, икуолити и визибилити!" - представи концепцията си Пеевски пред Жоро Игнатов, който мигаше и повтаряше стреснато, че е дошъл да прави панаири, но такова нещо не е очаквал. 
"Съдебен спор" е добро шоу, но му липсва боди-позитивизъм" - заяви още Пеевски, не за да критикува екипа, а за да даде нов тласък за развитие. 
За да има повече боди-позитив, Пеевски ще се явява пред зрителите в прилепнали трика като гимнастичка, даже ще има и своя рубрика за романтична хореография с малко акробатика и еквилибристика. 
"Другата сериозна причина да приема предизвикателството е, че в екипа на шоуто няма достатъчно биоразнообразие, дайвърсити, както казват нашите партньори. Никоя сериозна телевизионна академия в САЩ и Европа няма да приеме сериозно шоу, в което няма представени различните малцинствени групи. Нима се гнусим от различните? Това ли е евроатлантическа България, страна, в която водещите са неизменно "мъж + жена" и толкова. Все едно различните не съществуват, ще се правим, че не ги забелязваме и те ще изчезнат, към това ли се стремим! Не, ние наистина ще тръгнем по нов път. New way! My way!" - въодушеви се Пеевски от новото си поприще в служба на хората. 
Според концепцията му, двамата с Жоро Игнатов трябва да създадат тв двойка от нов тип, която да разчупи клишетата. 
"Няма по-подготвен от мен!" - убеден е Пеевски, който има огромен опит в курирането на съдебната система и медиите.
"А какво е "Съдебен спор"? Заедност между правосъдие и медия!" - пита и си отговаря риторично риторът.  
"Поемам щафетата от Нана с благодарност и уважение. „Съдебен спор“ е емблематично предаване, което ще продължи да вълнува хората и да не ги оставя безучастни. За мен то е наистина уникално и се впускам в предизвикателството с много желание и амбиция да даваме трибуна за решаване на истински човешки проблеми" - оплоди ритуално пространството Шиши. 

Още по темата