Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Паника на фронта: Виагропоток спря

Агентура и дипломация спешно търсят алтернативни доставки за ВС РФ

Youtube
Ласки от старите ленти. При спрени доставки и кадировците оклюмаха и не изпълняват интимните си фронтови задължения.

СИЛНОДЕЙСТВАЩО ЛЕКАРСТВО

Производителят на виагра подло и без каквото и да било обявление спря доставките на синьото хапче за Руската федерация. Това предизвика паника и униние в ЧВК "Вагнер" и Въоръжените сили на Руската федерация.

***

По всички пропагандни канали бе излъчено изявление в стила на Юрий Левитан: 

"Внимание, говори Москва! Предаваме важно правителствено съобщение. Сегодня в 4 часа утра без всякого объявления..." 

Внимание, говорит Москва. Передаем важное правительственное сообщение. Граждане и гражданки Советского Союза! Сегодня в 4 часа утра без всякого объявления во...

*** 

Този най-нов пакет санкции пречупи бойния дух в руския лагер и цялата линия на съприкосновение се огъна в печално контраотстъпление. Армейският говорител генерал Конашенков заяви, че маневрите са планирани и тактически, но за разлика от друг път в лъжите на генерала липсваше обичайната бодрост. 

Дори мобилизираните затворници от "Вагнер" отказват да воюват, глухи за заплахите на наказателните отряди, безразлични към екзекуциите с чукове

Бойците не виждат смисъла от войната, след като нямат стимул за бой, а и началниците им са солидарни с тях, затова не се и опитват да мотивират личния състав.

Юнаците на Рамзан Ахматович Кадиров мрачно си скубят брадите и нямат настроение дори за клипчета в ТикТок.

Край тях кротко пасат козички и се въртят руси виновни мобилизайчета, но кадировците само ръмжат и сумтят. 

"Как да накарам бойците да се бият, като те не могат да направят едно елементарно изнасилване, това е органична част от войната, то не се прави за кеф и олабване на жилата, с извинение" - мърмори генерал с големи бели мустаци, разстроен до немай-къде. 

"Не можем да повторим" - преобръщат бойния лозунг (можем повторить) умърлушените войничета. 

Жени и майки на войници се събраха за безпрецедентен протест на Червения площад. 

"Не сме протестирали, че ни отнемат мъжете и синовете, не сме роптали, че ги пращаме голи, боси и зле въоръжени да мрат за дявол знае каква кауза. Но да нямат виагра на фронта, това е недопустимо! Те са там, за да изнасилват врага и да ни донесат трофеен фаянс, ако останат живи. Трябва да се направи нещо, трябва да се намери китайски заместител или "Вагнер" да уредят нещо от Африка" - недоволстват съпругите и майките, а омоновците не ги арестуват, защото жените са си прави. 

Баба на мобилизайчик размаха бастун сърдито: "Внучето съм го гледала сама, че майка му и баща му пиеха, то беше болнаво. Не съм го отгледала, за да иде на фронта без виагра!"

"Айде, айде, дядовците ви само с виагра са изнасилвали!" - изпръхтя Путин в бункера, но не предприе никакви репресии, а разпореди на агентурата и дипломацията в спешен порядък да намерят алтернативни доставки. 

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Ще се осъществи ли ротацията във властта?