Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Осколки от Гешевия атентат промениха ситуацията на украинския фронт

Децата на Пригожин, Кадиров и Путин се уплашиха, "Вагнер" се изтегля от Бахмут

Pixabay
Страх лозе пази! Стресирани деца на големци пожелаха да станат пъдари на лозови масиви.

ТЪЙ КАЗА ЕКСПЕРТЪТ ОТ ИЗРАЕЛ
Въпреки новоизнесената от министър Демерджиев демитологическа информация за покушението срещу Главния прокурор, оказва се, че ситуацията никак не е безобидна! 
Това съобщи израелски експерт, пристигнал в местността Ярема секунди преди адският взрив да разтърси джанката до завоя и цялата държава - и не само нашата държава. 
Взривното устройство за атентата е направено изключително професионално от човек с неустановена професия, установи експертът. От бомбата само една сачма порази фара на гешомобила, но други сачми и осколки излетели с такава сила, ярост и скорост, че няколко минути по-късно променили радикално обстановката на украинския фронт. 
Главния прокурор остана невредим, както и кортежът му, но не такава е ситуацията в Украйна. 
Осколките и сачмите, които излетяха от България, поразиха военни складове и огневи точки на руската армия, а две по-големи парчета се взривиха над Кремъл.
Заради това парадите за 9 май в Руската федерация бяха отменени и започна паническо бягство на "Вагнер" от позициите в Бахмут, където от дълго време се водят ожесточени боеве. 
Подобни ситуации възникнаха и на други места по Линията на съприкосновение, още преди да започне украинското контранастъпление, за което към този момент има само неясни слухове. 
Заради взривоете над кабинета на Путин в Кремъл децата му ужасно се изплашиха за баща си, при което стана ясно колко и кои са те - така бе разкрита една от най-големите държавни тайни в Русия. Но ние естествено няма да навлизаме в личното пространство на Владимир Владимирович. 
Силен уплах преживяха и децата на Евгений Пригожин, собственика на "Вагнер", защото осколки от българската бомба го удариха по каската. Каската в общи линии издържа на удара, но Пригожин получи страшни комбали и от стрес не спира да крещи проклятия по адрес на Шойгу, Генералния щаб и околовоенните бюрократи. 

Основатель ЧВК Вагнера Евгений Пригожин записал видеообращение к военному руководству РФ, потребовав предоставить боеприпасы для своей группировки. Видео, оп...

Сачма опърли и брадата на Рамзан Ахматович Кадиров, заради което избухнаха в ридания и неговите деца, заедно с хиляди православни българи, които милеят за чеченските ценности и се надяват, че когато Кадиров освободи Украйна, ще тръгне да освобождава и други народи, между които българския. 
"Изключително професионална работа. Който твърди, че това е инсценировка, заслужава да му вземат бъбреците" - успя да промълви израелският експерт и припадна. 
***
БИЕ ГО САЧМАТА
Друго необратимо последствие от атентата е, че бронираното ауди, с което се возеше Гешев, полудя. 
"Почна да хвърля къчове като озверял бик" - оплакаха се от НСО и поискаха 10 милиона за подмяна на автопарка. 
"Аудито си беше много добре, преди да го удари сачма в окото. Сега го бие сачмата и е неуправляемо, трябва да го приспим и да купим друго" - вдигат ръце автомеханиците от Националната служба за събиране на чувствителна информация за високопоставени лица в държавата.

Още по темата