Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Нелегални мигранти лобират за влизането ни в Шенген

Янка Такева направи скандал в "Пирогов", не понася да се говори на латински

Мигранти гласуват с вдигнати ръце за България в Шенген.
Pixabay
Мигранти гласуват с вдигнати ръце за България в Шенген.

ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК, КОГАТО...
Нелегалният трафик на нещастници и други блудни елементи всъщност не е просто бизнес, а стратегия за влизането ни в шенгенското пространство. 
Разследване на сайта "Ешерихия коли Лийкс" разкри и доказа, че мигрантите, които се транзитират през нашата красива и плодородна страна, пътуват към центъра на Европа, където с всички сили лобират за влизането на България в Шенген. 
Засега усилията на лобистите не се увенчават с успех, но хубавите работи стават бавно. 
Лобистите пътуват в изключително лоши условия, но толкова силно искат да помогнат на България, че понякога дори губят живота си, посветени на великата цел - свободното движения на стоки, капитали и човешки материал.
В името на святата цел мигрантите се задушават в претъпкани камиони, хладилници и багажници, попадат в катастрофи, дори сами ги предизвикват. 
Един нелегален бежанец дори направил скандал в Брюксел и настоявал да приемат България с предимство в Шенген - задължително преди Румъния, където без малко шели да го хванат и щели да спрат, както пътя му към Европа, така и пътя на България и Румъния към Европата без граници. 
"България и Румъния по отношение на Шенген са като две деца пред шоковата зала на "Пирогов". Кое дете ще приемат първо за интензивно лечение? Разбира се, че тоеа, чието състояние е по-опасно!" - разгърнал лобистките си тези на мегдана в Брюксел мигрантът, докато чакал да го заловят и интегрират. 
"Идваме от Черната Африка, Тъмната Азия и Дарк интернет, ала носим Европа в сърцата си по целия този скръбен път" - репетирал мотивационното си обръщение към миграционните власти интегриращият се човек, който иска да интегрира и България в Шенген, заради което е изминал хиляди километри с безброй рискове за живота и телесната си неприкосновеност. 
***
ТАКЕ НА ТОЯГА
Янка Такева пък вдигна скандал в "Пирогов", че лекарите говорят на чужд език, все едно си нямат роден. 
Шефката на учителския синдикат била в отлично здраве, ала отишла в "Пирогов" да провери дали болницата разполага с чудотворни мощи от патрона си.
(Исторически факт е, че професор Николай Пирогов е балсамиран през 1881 и тялото му оцелява през целия бурен 20 век, днес е обект на поклоннически туризъм във Виница, Украйна.)  
"Кой знае колко органи сте продали, а за Пирогов не ви е хич еня!" - крещяла Янка пред шоковата зала, пазейки бъбреците си от ненадейна експлантация. 
"Докторите са фашисти, говорят на латински като алхимици, за да се разбират помежду си, докато честните пациенти се чудят какъв е този чужд език и къде отиде българщината. А докторите през туй време потриват ръце и дебнат" - нареждала Янка, продължавайки да крие бъбреците си. 
В един момент се сетила, че може да ѝ откраднат и мозъка - и спряла да го ръси. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата