Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Митрофанова легна в сандъка на Копърфийлд да я режат като паметник

Посланичка доби още по-представителен вид след реставрационната процедура

15 Дек. 2023
Pixabay

РАСПИЛИВАНИЕ ЖЕНЩИНЫ 
Посланикът на Руската федерация у нас Елеонора Митрофанова легна под болгарката! 
Може да бъде изображение с паметник и текстово съобщение
Възмутена от вандалските безпаметни действия на българските власти в центъра на собствената си столица, амбасадорката организира пищен пърформанс на Орлов мост. Посланичката и нейния екип блокираха трафика на Орлов мост с артистична акция-пърформанс - тя легна в сандък на илюзионист, който наряза посланичката с болгарка, както се реже близкият паметник и както Дейвид Копърфийлд реже световноизвестни красавици в магическите си сандъци. 
С това дипломатката иска да привлече вниманието на българското общество към проявите на фашистки вандализъм срещу предметите на изкуството с елементи на имперска маркировка. 
Разбира се, вниманието на софийските шофьори в час пик бе привлечено. 
Под хор от клаксони и паникьсани полицаи доведеният фокусник разряза сандъка с посланичката надве-натри, а тя произнесе с мегафон реч против фашизма и милитаризма, обещавайки Второ пришествие на Трети украински фронт и преизпълнение на петилетката за седем години в следващия мандат на Путин. 
Гражданите шофьори, блокирани на Орлов мост, поканиха горната част на сандъка с Митрофанова на преговори, опитвайки се да разберат с какво могат да я накарат да освободи окупираното кръстовище. 
Митрофанова първоначално отказваше всякакви преговори с аргумента, че и Зеленски упорито не отговаря на поканите на Путин за мирни преговори с райбер. 
Хитър гражданин обаче намери решение и с диплотична ласка убеди посланичката да освободи пътя. Гражданинът наведе глава и се закле пред сандъка с Митрофанова във вечна дружба, вечна признателност и вечно подчинение, в знак на което я целуна по краката в третото парче отрязан сандък. Краката през това време стърчаха от сандъка, мърдаха пръсти в ноемврийския дъжд и май не бяха точно крайниците на Митрофанова, но тя оцени жеста и доброволно се изтегли заедно с хората си от натовареното кръстовище. 
Фокусникът сглоби сандъка с посланичката, реставрира я прилежно и дори я приведе в по-величествен имперски вид, отколкото беше преди нарязването. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата