Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Михайломоносов се разграничи от Историческия лунапарк, подарил го

Вече не бил на Ивелин, дал го на Полковник Марков, че нямал пари за кафе

Бащите на Ивелин - обикновени туристи, създали обикновен член.
Бащите на Ивелин - обикновени туристи, създали обикновен член.

НЕ НАМ, НЕ НАМ
Идеологът и обикновен член с 365 ипостаса Ивелин Михайломоносов заяви, че няма нищо общо с Историческия лунапарк и да го проверяват колкото си искат комисии и институции, но да имат предвид, че вече е собственост на Полковник Марков.
"Подарих му и партията, и сектата, и парка, видях го, че няма пари за едно кафе, а все пак го уважавам и продължавам да го наричам Полковник. Аз лоша дума няма да кажа за тоя хулиган и алтернативно-сексуален изменник. Казвам го без хомофобия. Между нас се случиха неща, които не трябва да се случват между мъже, но аз продълавам да го уважавам като фантазьор, сладкодумец и таен агент с публична дейност" - разкрива сложното си отношение към Полковника г-н Михайломоносов. 
Самият Михайломоносов се отказал от Историческия лунапарк и управлението на сектата, защото имал нужда от време, за да се посвети на демографската и научната си кариера. 
"Ако започна да оплождам по 2 жени на ден, има шанс да обърна демографската крива за няколко години. Някой трябва и на тая нива да работи, в България мъжете станаха като Полковник Марков, утробите на жените ни зеят, гладни за приплод. В сектата и в парка съм постигнал вече всичко, няма какво повече да се доказвам в тия дисциплини. Но за България ми е болно и за нашето бъдеще. Ако не правим българчета, на кого ще оставим прекрасните паркове и библиотеки с индиански романи? И това го казвам с болка, защото съм занемарил научното си развитие. Отдавна искам да препрочета "Синовете на Великата мечка" и "Призрака на Ляно Естакадо". Тежко ми е, че не съм запознат с Трети том на Винету, а това е история, величие, минало свещено. Сега ще имам време за повече научна и духовна дейност!" - коментира новините около себе си член-кореспондентът. 
***
Веднъж Ивелин Михайломоносов съзерцавал сиянието на пъпа си и толкова дълбоко потънал в научно-естетически екстаз, че забравил да уважи определената за деня мома. 
На другия ден трябвало да компенсира и разбрал, че може по две.
***
Из "Епопея на незабравките"

...А кога нямаше кого да бройка,
той книги четеше за Бате Гойко! 

***
Ивелин Михайломоносов, Мич Дюкянън и Памела-Крисчън Андерсен влезли в един бар. 
На Ивелин дюкяна му бил поотворен и оттам произлизало нещо, на което англосаксонците викат breathtaking.  
Памела казала на Михайломоносов: 
- От дюкяна ви се подава вашата ученост... 
- Не, како, оттам се подава твоята гибел! 
(...) (...)
Ивелин уважил Памела, само защото е известна и като тръгне да се хвали с кого е спала, ще обиколи всички шоута и подкасти с името Ивелин на устата и ще разнася славата на книжовника-секстерминатор.
А Мич Дюкянън нищо и никакво участие нямал в тая постановка и не му дали хонорар.

Авторът Сър Гей Бубка е шампион в овчарския скок и пионер в академичния пънк-рок. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Колко медала ще спечели България на олимпийските игри в Париж 2024?