facebook
twitter

После

Прелет над печата

Майки 1+2, Влад III

566

Положението не е розово. Даже синьо не е, нищо че синьото гориво ще ни облива на промоция. "Газът поевтинява, животът поскъпва заради международното положение", нахвърля основните теми "Труд" още в челния си материал от вчерашния брой.

С две думи: По принцип КЕВР използва цената на природния газ като мотив за промяна в цената на всичко друго, но баш този път няма да е така. Парното, топлата вода и токът ще поскъпнат не заради газа, а защото така е редно: "Причините са извън България", аргументира се шефът Иванов и посочва като пример "усложнената обстановка в Иран и Венецуела".

Тя международната обстановка като цяло е тръгнала на разсипия, но пък хептен до последния миг ли ще ни преджобват? Слабо успокоение е, че краят вече му се вижда: "Човешката цивилизация изчезва към 2050 година" ("Монитор"). И това въобще не е някоя ми ти спекулация, а задълбочен анализ на "учени от Националния център за възстановяване на климата в Мелбърн".

Някои шега се шегуват, но хората австралийци са категорични, че ако продължаваме все така безотговорно да си караме дизелите, да се дезодорираме и да попръцкваме скришом, ни остават има-няма три десетилетия. И после - цял живот смърт!

Засега нищо не може да спре човешкия вид да се размножава. "Първо BG бебе, заченато от майка 1 и родено от майка 2", отброява "24 часа". Много хубаво, честито, да израсне славен юнак (Виктор-Мануел по кръщелно, прелитащият даже познава едната майка, върла путинистка е). Обаче, хайде да си имаме уважението - колкото и майки да се съберат в числова редица, засега никоя от тях не може да зачене без поне един баща, бил той и анонимен спермодарител.

Факт е, че с две майки 1+2 и един баща "хикс" е по-трудно да се проследи родословно дърво, но за тая работа си има историци. "Дракула е внук на български болярин", уверява "Телеграф", вдъхновен от поредното епохално откритие на "Българския Индиана Джоунс". 

Все още няма коментари

Още

Пробойна

18.07.2019

412 1
Бонус - фалос

17.07.2019

531
Сакън

12.07.2019

650

Влез или се регистрирай за да коментираш

×