Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Костадинов: Заобиколени сме от добри поличби!

Политикът далновидно се надява в скоро време да умре още някой, заради когото да се отложи връчването на мандата

POSITIVE VIBRATIONS
След като произнесе специфично траурно слово за последния път на патриарха, Костадин Костадинов започна да вижда добри знаци навсякъде около себе си, канейки хората да споделят неговия жизнерадостен мироглед и всички да бъдем по-усмихнати, дори когато ни е тъжно. 
По-рано днес Костадин Костадинов по неординерен начин показа колко уважава смъртта на патриарх Неофит - толкова я уважава, че дори видя добър знак в нея. 
Няма налично описание.
***
СТИГА ЧЕРНОГЛЕДСТВО!
Тъй като това изказване на Костадинов направи впечатление и породи известно недоволство сред публиката, Костадинов реши да отговори на хейтърите по християнски - смирено и всеопростително, при това с любов и надежда. 
Костадинов написа дълго* изявление, в което излага възгледите си за света около нас и как трябва да се реагира на печални новини. 
В изявлението си Костадинов изтъква, че всяка една смърт би могла да е радостно събитие, стига да умеем да различаваме позитивните страни на природните и социалните явления. 
"Помислете! - настоява в посланието си до народа Костадинов. - Ползвайте ги тези глави и мислете! Каква е ползата да седнем и да плачем сега, че умрял патриархът. Вижте положителните последствия! Заради печалното събитие президентът Радев отложи връчването на мандата за престъпната Ротация на Сглобката. Вместо в петък, Радев ще връчи мандата в понеделник. Но ако дотогава умре още някой с висок ранг, президентът може да отложи още няколко дни връчването на мандата, защото пак няма да е време за политически страсти. И ако през тези няколко дни отново умре, да кажем, популярен християнин или морална икона, ние пак ще сведем глави смирено и ще видим положителното, ако имаме духовни очи за него! Защото много хора са зрящи телесно и незрящи духовно. Аз съм минал курс по позитивно православно мислене при Наталия Кобилкина и съм много добре подготвен концептуално!" - пише Костадинов в посланието си към народа. 
***
EVERY CLOUD HAS A SILVER LINING
В края на текста си Костадинов още веднъж изтъква:
"Патриархът по Божие допущение се представи на Нашия Господ Исус Христос, това е само по себе си прекрасно събитие и аз пожелавам на всеки да лицезре Бога и да усети благодатта в пълна степен. Понеже Исус казва да обичаме и враговете си, на тях им пожелавам да видят райските селения още днес или да кажем другата седмица" - завършва отново на позитивна нота човеколюбецът. 

Президентът Румен Радев отложи връчването на първия мандат за съставяне на правителство заради кончината на партриарх Неофит. Това обяви самият Радев пред Синодалната палата, където дойде, за да се впише в съболезнователната книга.

_______
* В него няма нищо късо.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата