Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Консенсус! Следващата Ротация ще е Цезарово сечение с БТР

Търсим непрекъснато способи за оптимизиране на родовия процес, уверяват преговарящите

Pixabay

В РОДИЛНИЯ ДОМ
След деветмесечния законен срок на сглобчената бременност раждането на Ротацията преминава през тежки родилни мъки, които се удължиха с още 24 часа след връчването на папката с термина. 
Преговорните екипи на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ днес заедно осъзнаха очевидния факт, че 9-месечните ротации-реинкарнации на Сглобката представляват родилен процес, който трябва да се управлява медицински и интердисциплинарно. 
След поредния адски кръг на преговорите за детайлите по Ротацията преговарящите дадоха обща пресконференция, в която изложиха новите си виждания, които още повече ги сближават, но все пак предизвикателствата остават. 
Николай Денков сподели, че е преживял учудване в чисто академичен аспект - колкото повече общи приоритети се очертават и формулират, толкова по-трудно става да се преодолеят малките различия. И това ротационно мъчение всъщност представлява родилни мъки. 
Теменужка Петкова потвърди, че Сглобката е трудна, както казват старите хора, сиреч бременна. 
"Богородица е родила безболезнено, ала в нашия грешен живот нищо не се ражда лесно и без мъченически страсти! Има неща на тоя свят, които са непознаваеми тайнства, това са съкровени неща като Пътната карта" - отръска росата от венчелистчетата си дискретно разплаканата Теменужка.
Мария Габриел също поклати изящно надстройката си и каза, че на този етап е немислимо да се направи аборт - това ще е чисто убийство и потомството няма да ни прости, колкото и да го милим за прошка, не само на съответните народно-християнски празници. 
Делян Пеевски сподели, че пръв е разпознал процеса на Ротацията като вид родилни мъки след 9-месечна бременност с очаквания. Но не искал да натрапва мнението си, а изчакал и другите да се досетят. 
Сега, когато всичко стана ясно и на останалите, Пеевски обещава да проследи със загриженост кадровата политика в здравното и военното министерство, за да се роди следващата Ротация с безболезнено секцио, а новият некоалиционен живот да се издърпа на бял свят с БТР. 
"Дължим това уважение пред чудото на раждането и прераждането. Следващата Ротация ще бъде зрелищна и радостна като раждане на престолонаследник и кончина на патриарх!" - усмихна се Хомо Корпулентис и показа "чайка" с благородното си чело. 

Още по темата