Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Кирил Петков отпуши трафика в София

You’ll Never Walk Alone! Есть такая партия.
Колаж: Сега
You’ll Never Walk Alone! Есть такая партия.

EVERY CLOUD HAS A SILVER LINING
Днес беше красив ден за софийското улично движение, съобщи генерал Атанас Атанасов, който регистрира необичаен феномен - според него трафикът в София чудодейно се е самоорганизирал, когато Кирил Петков ръкомахаше в Народното събрание.

Снимка: БГНЕС.
***
Генерал Наско, както е поетичният псевдоним на политика, бе прекомерно развълнуван и трудно намираше думи извън лирическия регистър. 
Атанасов и сам призна, че цял ден вижда света по нов начин, някак екзистенциален и даже изпълнен с нега. 
Ето какво още сподели замаяният от чувства генерал само за читателите на Фейк бюлетин:
"В момента, в който Кирил Петков започна да ръкомаха в Народното събрание, шофьорите по улиците на София изведнъж се почувстваха водени от гениален регулировчик - твърди Атанасов. - Телесният език на Кирил Петков оказа масово положително въздействие върху софийските шофьори и изведнъж организира трафика до съвършенство. Не вярвах на очите си, но е истина, сами можете да се уверите, ако имате сетива за Истината. Задръстванията се отпушиха, тапите изчезнаха с тържествен гръм като като отворено шампанско. Сладко и болезнено беше да съзерцавам това явление. Уличните звуци добиха симфонична хармония. Въпреки хладното време аз виждах отделни слънчеви лъчи как пробиват сивите облаци и озаряват обстановката. Чувствам, че това ще окаже благотворно влияние и върху политическия ни живот. Усещам, че пак ще се сглобим, пак ще се съчетаем политически, ще се слеем духовно и никога няма да загубим ориентацията на страната! И даже да няма правителство, даже да не стана кой знае какъв председател, този ден завинаги ще остане в сърцето ми като тиха притома" - завърши феерията си Генерал Наско и се обля в сълзи на благодарност към чудото на живота. 

Listen to "You'll Never Walk Alone" here: https://lnk.to/YNWAstrLIKE if you shed a tear listening to this ultimate football anthem! "The video is fitting wit...

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата