Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Хекимян обеща: на мястото на МОЧА - чекмеджетата на Салвадор Дали

Антон Хекимян, дългоочакваният кандидат-кмет на ГЕРБ-СДС, направи своето първо предизборно обещание. 

Той се закле във всичко най-свято, че стане ли кмет, първата му работа ще е да премахне Паметника на Съветската армия и на негово място ще издигне скулптура на Венера Милоска с чекмеджетата на Салвадор Дали.

А после щял да инспектира и ревизира всички гербави ремонти на ремонтите в столицата.  

Венера Милосская с ящиками Сальвадора Дали – от классицизма к сюрреализму.  О чем хотел сказать скульптор | ГессоСтар

С чекмеджетата на Дали в центъра София хем ще е арт, хем ще е авангардна, хем ще си знаем, че в крайна сметка най-важно е да си попълваш чекмеджето, защото на оня свят отиваме само с едно чекмедже и нищо повече. 

Такива философско-етични концепции са залегнали в програмата на Хекимян, който още не е сигурен в какво точно се е забъркал, но все пак си е направил сметката като делови човек. 

Г-н Хекимян заяви днес пред медиите, че не е имал близки отношения с Бойко Борисов, защото кой може да определи близостта между двама души? Те може да са си разменяли чекмеджетата или да са се целували по беседките, но това не значи, че са по-близки помежду си, отколкото примерно с Отечеството. 

И не значи, че няма да се ревизират ремонтите на ГЕРБ и обръчите от котараци (условно казано). 

Хекимян отдели думи само за нашата медия, за да ни обясни каква е връзката му с чекмеджетата като такива, че да ги иска на такова емблематично за София място - в замяна на спорния паметник. 

"Чекмеджето е особен предмет, фундамент на националната сигурност, а Салвадор Дали ми е нещо като дядо - призна Хекимян. - Аз нямам дядо от Държавна сигурност, но това не ме прави по-слаб кандидат и смятам да загубя достойно. Затова обещавам да преместя паметника, да угодя на демократунките и на негово място да сложа Венера Милоска по чекмеджета. И ще направим ревизия на тези, които ме издигат за кмет, макар и без лидера си. Кандидатите за кмет, които няма да станат кмет, имат едно голямо предимство пред останалите. Могат да обещават каквото си искат и после не само че няма нужда да изпълняват невъзможни обещания, ами ще го натякват на тоя, който стане наистина кмет. Особено ако човек е в Общинския съвет, както например аз съм водач на листата за общински съветници" - съобрази Хекимян. 

Той обеща още да работи върху себе си, за себе си, под себе си и около себе си, а също и да ревизира ремонтите на Фандъкова, михихи.

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата