Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

ДАНС следи Фантома на операта, чака удобен момент

18 Апр. 2024
ДАНС разполагат със сигурна информация от интернет, че именно този е Фантома!
ДАНС разполагат със сигурна информация от интернет, че именно този е Фантома!

НДК, ЗАЛА 1
Хитовият спектакъл на Андрю Лойд Уебър "Фантомът на операта", който гостува с голям успех в София, се посещава масово от агенти на ДАНС, видя репортер на Фейк бюлетин от мястото на събитието. 
Агентите са налазили НДК, защото получили по свои канали информация, че Фантомът на операта всъщност е агентът на руско влияние с българско месторождение Филип Киркоров. 

Филипп Киркоров Ария Фантома Первый канал Призрак Оперы, выпуск 4 - мюзикл, эфир 24 сентября 2011 года.

ДАНС следи внимателно всички представления на българска сцена и непрекъснато анализира произведението, защото очаква всеки момент в ролята на Фантома да се разкрие Филип Киркоров, агентите да нахлуят на сцената и да арестуват. 
Въпреки че представление след представление Киркоров не се появява, експертите по културен обмен в ДАНС са убедени, че именно Филип Киркоров е Фантома и рано или късно ще се появи, защото са го гледали в интернет. 
Няма налично описание на снимката.
Ето тук например Z-маниакът Киркоров изпълнява ария от мюзикъла на Андрю Франк Лойд Райт Уебър, ДАНС тия работи много добре ги знае и не ги изпуска от фокус, защото чете и гледа клипове в интернет. То информация има, но да има и кой да чете!  
***
На мюзикъла в НДК агентите на ДАНС, по 40-50 човека за всяко представление, влизат със служебни карти, които малко им осветяват агентурната дейност, но това не пречи на изпълнението на задачите по опазването на националната ориентация и суеверитет. 
***
Вашият репортер Сър Гей Бубка се срещна с агент-призрак на ДАНС при пълна конспиративна строгост в една от женските тоалетни до Запа 1 на НДК. 
Агентът на ДАНС прошепна напрегнато, че засиленото присъствие на агентура на тези концерти в НДК е абсолютно необходимо, защото всеки момент агентът Киркоров може да се яви и да покори сърцата на българите, което ще разклати националната сигурност и ориентацията на страната.
Все така шепнешком и пълзейки конспиративно, дансаджийският агент-призрак от женската тоалетна до Зала 1 издаде още една тайна, която няма да навреди на разследването, а дори може да се превърне в брънка от многоходова оперативна комбинация. 
С ареста на Киркоров няма да се бърза, а ще се наблюдава внимателно, какъвто е маниерът на ДАНС при чувствителни казуси. 

Тука Фантома Киркоров се крие зад маската, но българските служби няма да измами! 
***
"Не е сигурно, че когато се появи Киркоров на сцената, ние ще го арестуваме веднага - обясни агентът-призрак. - Такива резки движения водят до проблеми в международното положение и колебания в ориентацията на страната. Успоредно ще следим и колко лайкове от българи събира в интернет Киркоров и на базата на тези данни ще преценим кога точно да го арестуваме. Но това ще стане след обстоен и пълноценен анализ. Все пак става въпрос за ориентацията на страната!" - акцентира агентът. 
"Аз самият съм си губил ориентацията няколко пъти и не искам това да се случва на моята страна!" - призна още агентът-призрак и на вашия репортер му стана неловко да се намира в една тоалетна с такъв колеблив индивид. 

Фантомът на сатирата Сър Гей Бубка - шарж от Христо Комарницки. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата