Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Чиченеца и Тошо Куката местят с голи ръце ПСА в Пловдив

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

АХМАК - СИЛАААА!

Тик-Ток идолите Чиченеца, Тошо Куката и Васко Далаверата имат единствено правилното решение за софийския Паметник на Съветската армия, около който някои партии пак си надъхват електората предизборно под формата на "много шум за нищо". 

На тиктокърите им писнало от политическа бутафория, защото те се считат за истинските царе на гротескната бутафория, като смятат да капитализират този свой актив и на политическата сцена - в пълен обем, без компромиси.

(За незапознатите - Чиченеца, Куката и Далаверата в момента са може би най-популярните персонажи в най-популярната сред младежта социална мрежа ТикТок. Чиченеца не е точно чеченец, но по идея обладава нечовешка сила, а двамата с Куката в изявите си твърдят, че са притежатели на патладжани с невиждана ярост. Те имат и политически амбиции да вземат парите и имотите на богатите, "за да върнат държавата на Бай Тошо, но не на 100%".)

Тримата ТикТок богатири обявиха от всичките си профили в социалните мрежи, че поемат паметника в свои ръце. 

"АХМАТ СИЛААААА!" - викна Чиченеца и си показа musculus gluteus maximus.

***

Васко Далаверата, който изнася основната интелектуална тежест на групата, обясни идеята на популярен език:

"Политиците само ви лъжат. Нито едните ще махнат паметника, нито другите ще го запазят. Само ние мислим и за народа, и за паметника. Затова нашите нечовешки силни богатири Чиченеца, Тошо Куката и още няколко момчета с голи ръце ще вдигнем паметника и ще го занесем в Пловдив. Ще го качим на тепетата, ще направим ансамбълче с Альоша, да ловят сигнали от Космоса и да ни пази от джендъризма. Софиянци не заслужават тази светиня, да им изсъхнат стафидите!" - отсече с голяма интелектуална строгост Васко Далаверата.


Предишен проект на Васко Далаверата е да пуска чалга в американските градове, през които минава като тираджия, да блее и да записва реакциите на американското общество. Същият ерудит от години запознава аудиторията с многоетажните си псувни, клетви за смърт на враговете, конспиративни фъшкии...

***

Най-многостранно развитият в групата е Тошо Куката - той има тяло на млад гръцки бог и мозъка на Платон, но не толкова ретрограден. Той също е готов да поеме отговорност за софийския паметник, като не спира да помпа мускули, нерви и мозък. 

Знаете ли кой е Тошо Куката? Ако не знаете, ви

"Възраждане" са изостанали от съвременните тенденции - казва Тошо Куката. - Те правят пари от простотията на хората, което е сериозен бизнес, но ние сме на следващото ниво: правим пари от собствената си агресивна простотия, а това вече не е просто бизнес, това е божествено. Това е бъдещето!"

***

Тримата богатири на мускулите и мисълта, с паметник и без паметник, наистина порят вълните на Времето и бъдещето им принадлежи.   

This video is not recommended for persons under 18!!! Everything you see in the video is Improvisation!!!All of the people appearing on screen were willi...

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата