facebook
twitter

Спорт

Феновете бойкотираха "ЦСКА-София"

Преди мача с "Витоша" шеф на отбора пусна пред привърженици познатата "дъвка" за Любослав Пенев
886
 bTV
След мача с "Витоша" (Бистрица) главният мениджър на "ЦСКА-София" Стойчо Стоилов отново прояви липса на възпитание и на въпрос от репортер на bTV да коментира случващото се в клуба той се тросна: "Точно на тебе ли ще го кажа?! Я си гледай работата!" В края на май същият началник се държа непочтително пак пред същата телевизия, запитан за съмненията около мача "Черно море" - "ЦСКА-София" (1:3).

Бойкот на отбора на "ЦСКА-София" обявиха феновете и това се видя ясно по време на домакинството срещу "Витоша" (4:0) в събота вечер. На стадион "Българска армия" присъстваха около 300 фенове, а агитката наброяваше 50-ина човека. Така публиката реши да даде своята присъда на случващото се в клуба - слабото представяне на отбора, изоставането от останалите конкуренти за титлата, непоемането на отговорност от страна на ръководството за слабата селекция и т.н.

Част от феновете бяха събрани преди мача на среща с главния мениджър на "ЦСКА-София" Стойчо Стоилов, към когото има доста претенции от страна на агитката. Пред тях Стоилов е обявил, че клубът има желание да върне Любослав Пенев на треньорския пост - нещо, което определено би се харесало на запалянковците. Трудно е обаче да се прогнозира дали Пенев би приел офертата, още повече че той напусна заради намеса на хора от ръководството в работата му. Според "Топспорт" Стоилов казал на феновете, че Пенев си тръгнал заради бойкот от страна на част от чужденците начело с Рубен Пинто. Сега повечето от тях отново са в тима.

Главният мениджър е спрегнал още едно име за наставник - Стамен Белчев, но междувременно последният категорично заяви, че остава в "Арда".

Засега след напускането на Люпко Петрович "ЦСКА-София" се води от асистентите Милош Крушчич и Добромир Митов. След успеха над "Витоша" Митов заяви: "Казахме на момчетата, че след напрежението, което имаше в нашия отбор след загубата от "Берое", беше важно да отбележим рано гола, за да се успокоим. Видя се, че има настроение в отбора. Може би това е един от мачовете, в който създадохме най-много положения. Това иска нашата публика - непримиримост, агресия. Опитваме се постоянно да го говорим с футболистите. Трудно е да се постигне, но трябват малко повече старание и воля от всички."

Митов допълни, че Жанио Бикел е с травма, а на Томислав Юрич липсва игрова подготовка и се работи индивидуално с него.

Все още няма коментари

Още

17-годишен засенчи Меси в дебюта на Куман

28.09.2020

233
"ЦСКА-София" записа в Пловдив първа загуба за сезона

27.09.2020

521
ЕФБЕТ ЛИГА - РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ, VII КРЪГ

27.09.2020

Обновена

642

Влез или се регистрирай за да коментираш