Медия без
политическа реклама

Певица заплаши Филип Киркоров, че ще разгласи личните му тайни

Анастасия Сланевская-Слава обвинява Краля на руската естрада в защита на небрежен пластичен хирург

25 Юли 2023
Певицата Слава се оплаква, че след интервенцията на любимия хирург на Киркоров гърдите й не са еднакви.
eg.ru
Певицата Слава се оплаква, че след интервенцията на любимия хирург на Киркоров гърдите й не са еднакви.

Певицата Анастасия Сланевская, известна с псевдонима Слава, публично се обърна към Краля на руската естрада Филип Киркоров, че ще разгласи подробности от личния му живот, ако той продължи да подкрепя пластичния хирург Тимур Хайдаров, когото тя обвинява, че й е направил некачествена разкрасителна операция. В стори в своя профил в Инстаграм Слава заявява, че може да разкрие истината за личния живот на онези, които защитават известния в звездните среди медик.

„Ако някой от популярните хора пише лъжи за мен, за да оправдае своя приятел, аз ще напиша истината за всички, особено за звездите. Какво правят зад затворените си врати, къде ходят…“, предупреждава певицата. Слава отговаря на нападките, че злоупотребява с алкохол, и твърди, че точно е изпълнявала предписанията на хирурга след провеждането на интервенцията, но това не й е помогнало да избегне белезите, последвали операцията. „Скъпи Филип Киркоров, обожавам те като певец, много те харесвам като човек, но какво да внимавам за поведението си?! Всички започнаха да говорят, че съм едва ли не някаква алкохоличка… След операцията изпълнявах всички указания на доктора. На мен просто неправилно ми срязаха и ми зашиха гърдите. Така че, Филип, дружбата си е дружба, а службата – служба“, заявява огорчената певица, която описва, че гърдите й не били еднакви след интервенцията.

Конфликтът между двамата изпълнители започна, след като Слава публично се оплака от нескопосно извършената от Хайдаров операция на гърдите й, като показа огромни белези по тялото си и заяви, че мамопластиката е била проведена некачествено. В защита на специалиста се обяви топ-клиентът му Филип Киркоров, който е направил няколко естетически интервенции при него и подчерта, че е доволен от резултата. Артистът разказа в социалната мрежа Телеграм, че колежката му вероятно не е съблюдавала всички поръки на лекаря след операцията и е пренебрегнала етапа за възстановяване, заради което и резултатът е бил компрометиран.

„Слава с това няма да постигнеш, но да цопнеш в локвата е лесно. Аз, разбира се, не съм лекар, не съм специалист, но мога да кажа: преди да обвиняваш в грехове другите, внимавай за своето поведение… Препоръките на лекаря трябва да се спазват. Не пренебрегвай рехабилитацията, ако ти е жал да похарчиш пари за наблюдение от професионалист, подобно отношение после ще те вкара в разходи вече за други специалисти. Можеш да се жалваш колкото си искаш, позовавайки се на неназовани хора, които се крият под покрова на нощта. Тимур е лекар от Бога. Някакви съмнения? Виж каква фигура на Аполон ми е направил“, обръща се към Анастасия Сланевская 56-годишният роден в България певец.

Преди няколко месеца Филип Киркоров за пръв път разказа за своите пластични операции и посочи името на личния си пластичен хирург Тимур Хайдаров. По думите на певеца, именно Хайдаров е залогът за неговата вечна младост и красота, затова винаги му е под ръка. „Най-яркото, случило се в последно време, е моята неземна красота, създадена от тези ръчици. Всеки си има свой диетолог, свой психолог, аз пък имам собствен пластичен хирург. Той е винаги с мен, той е моят бог, той е моята младост и красота“, казва поп-кралят, до когото в този момент стои Тимур Хайдаров.

Самият хирург твърди, че е бил готов да помогне на певицата, но тя се отказала от по-нататъшните му услуги. „Щяхме да коригираме белезите оперативно, това става за 15-20 минути. Но Слава попадна под влиянието на някои хора... Като лекар мога да кажа, че ние от своя страна никога не сме отказвали от нея като пациент, по всякакъв начин бяхме готови да съдействаме по отношение на козметични процедури, хирургическа корекция. Но тя взе такова решение“, обяснява Хайдаров. Певицата пък коментира защо не е приела предложението му: „Предстои ми турне. Защо трябва да правя операции, някакви инжекции, да ходя три месеца по болници, да вливат нещо в мен и да търпя лазерни процедури, защото просто са зашили гърдите ми погрешно?“

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Колко медала ще спечели България на олимпийските игри в Париж 2024?