Quantcast

Медия без
политическа реклама

Киркоров стана за смях след атака от фенка на концерт

"Постановка", "идиотизъм", коментират случката в мрежата

03 Май 2023
Игор Коваленко
Филип Киркоров напоследък концертира с бяла брада и коса, но пластичните хирурзи са му възвърнали младежката фигура и опънатите черти на лицето.

Почитателка на Филип Киркоров нападна певеца по време на празничния концерт за 56-годишнината му в голямата зала на Кремълския дворец, съобщи „Експрес газета“. Тя се нахвърлила с прегръдки върху звездата, атакувайки го изотзад, докато той получавал цветя от зрители. Наложило се охраната да изведе дамата на видима възраст 25-30 години. 

За инцидента, запис от който е публикуван в Инстаграм, съобщава и главният редактор на сп. „Жар“ Олег Пилягин, който присъствал на концерта. По думите му превъзбудената почитателка буквално нападнала изпълнителя на хита „Зайка моя“. На въпроса на журналиста защо го е направила, тя отговорила: „Толкова много го обичам! Аз го обожавам! Просто издивявам! Фенка съм му!“.

Ползватели на мрежата активно коментират случилото се, като много от тях подозират Киркоров в организирането на пиар акция и желание да привлече допълнително внимание. „Това е постановка, не му вярвам“, „Идиотизмът расте“, „Писнаха ми тези подставени женички! Кога най-сетне ще му се хвърли някой младеж?“, „Искаше да му свали гащите“, „Учудвам се, че все още има фенки“, „Примамка, като в цирка. Ако нямаше малоумни жени, тогава щяхме да му повярваме“ са част от отзивите.

Този път музикантът изглеждал объркан и не могъл да откликне на емоциите на дамата, тъй като ръцете му били заети с букети. Но на свой неотдавнашен концерт в Красноярск Киркоров в подобна ситуация не само прегърнал фенката, но и я хванал за гърдите, припомня сайтът zvuk.com. 

Междувременно Филип Киркоров обясни появата си по чорапогащник на сцената по време на своя певческа изява в Казахстан. Изпълнителят каза, че толкова е отслабнал, та на концерта му в Алмати танцьорите от неговия балет свалили излишните дрехи, които му се смъквали. По сценарий те трябвало да събуят само панталона му и да го оставят по шорти, но тъй като за кратък период артистът стопил 25 килограма от теглото си, непредвидено се смъкнали и шортите.

В момента роденият във Варна Киркоров е върнал младежката си фигура, а контурът на лицето му е изпънат след поредни пластични операции.  

Ключови думи:

Филип Киркоров

Още по темата