Медия без
политическа реклама

Midalidare Rock 2023 пусна билети "на зелено"

21 Ноем. 2022
"Джудас Прийст" бяха гвоздеят на изданието това лято.
Сега
"Джудас Прийст" бяха гвоздеят на изданието това лято.

Фестивалът Midalidare Rock in the Valley, чието второ издание това лято (отлагано две години преди това заради коронавируса) зарадва хиляди фенове с концерти на Judas Priest, Avantasia, Within Temptation и Running Wild, обяви своите дати за предстоящата 2023 години. Рок фестът край старозагорското село Могилово ще се проведе между 30 юни и 2 юли, а най-големите му фенове могат да си купят промоционални билети "на зелено". 

Те са само 1000 на брой и ще струват 110 лева, като ще осигуряват пропуск за всичките три дни на фестивала. След обявяване на първия хедлайнер цената на билетите ще се промени. "Тези първи билети са за най-големите ни фенове, които са с нас от самото начало и ни подкрепят през всичките тези години. Знаем, че за тях не е от значение коя банда ще видят, те идват заради цялостното преживяване, което получават на фестивала. Последното ни издание беше посетено от над 30 000 човека, които се насладиха на над 23 часа рок на световно ниво с Judas Priest, Avantasia, Within Temptation, Running Wild, Ugly Kid Joe, The Dead Daisies и много други. Можем спокойно да обещаем, че нивото на Midalidare Rock 2023 ще бъде също толкова високо", споделят организаторите. Билетите се продават в мрежата на "Ивентим", а по традиция децата до 12 години ще влизат безплатно с родител.

Много фенове очакват фестивалът отново да отправи предложение към "Уайтснейк", които трябваше да са един от хедлайнерите на тазгодишното издание, но внезапно заболяване на Дейвид Ковърдейл провали цялото европейско турне на групата. 

Фестивалът отново ще предложи разнообразни варианти за къмпинг настаняване, като цените варират от 30 до 60 лева, ако дойдете със собствена палатка, и 120 - с осигурена палатка от организаторите. 

Вижте репортажите от трите дни на Midalidare Rock in the Valley 2022:

Сгушеното около околни хълмове чирпанско село Могилово от десетина години е известно и като Долината на виното, заради основаната там винарска изба. Но от четвъртък насам това е и събирателна точка на любителите на рок музиката в България.
Програмата за съботния ден на музикалния фестивал Midalidare Rock In The Wine Valley, провеждащ се в чирпанското село Могилово, бе и най-късата от четирите вечери - с четири, вместо с пет групи. Но не отстъпваше по стойност - заради хедлайнерите Within Temptation.
Фестивалът Midalidare Rock In The Wine Valley 2022 завърши успешно, като огромен принос за това имаше финалното изпълнение - на ветераните Judas Priest в неделя вечер. Следобедът из целия район около чирпанското село Могилово обещаваше, че ще се случва нещо специално.

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата