Quantcast

Медия без
политическа реклама

Пак арестуваха сина на Миню Стайков

05 Дек. 2019
Интерпол
Преди месеци Стайко Стайков бе издирван дори чрез Интерпол

Синът на бизнесмена Миню Стайков – Стайко, е задържан снощи в София, съобщава NOVA. По информация на медията, Стайков се возил в брониран автомобил с въоръжени мъже и отказал да даде документите си за проверка. Пред органите на реда той обяснил, че е тръгнал на автостоп към Айтос и така се озовал в джипа.

Той е арестуван за 24 часа за осуетяване на полицейска проверка и се намира в Четвърто РУП в столицата.

"СЕГА" ПРИПОМНЯ:

Стайко Стайков бе издирван, а после и арестуван след мистерия около негово пребиване, престой в болница и внушения за отвличане. Това стана по делото, което се води основно срещ баща му. След няколко дни в ареста обаче, той бе пуснат от специализирания съд под домашен арест. Мотивите на магистратите тогава бяха сериозни здравословни проблеми, които не позволяват Стайков да остане в ареста. Делото се гледа при закрити врата, защото адвокатите на 30-годишния мъж били изложили факти относно неговото здраве.

Съдът не е приел искането на прокуратурата за назначаване на петорна експертиза, включително и преглед на ядрено-магнитен резонанс. За да вземе решението, тагава съда се е позовал единствено на тройната експертиза, направена на Стайков-син в МВР болница, твърдеше държавното обвинение.

Още по темата