Медия без
политическа реклама

Пак арестуваха сина на Миню Стайков

05 Дек. 2019
Преди месеци Стайко Стайков бе издирван дори чрез Интерпол
Интерпол
Преди месеци Стайко Стайков бе издирван дори чрез Интерпол

Синът на бизнесмена Миню Стайков – Стайко, е задържан снощи в София, съобщава NOVA. По информация на медията, Стайков се возил в брониран автомобил с въоръжени мъже и отказал да даде документите си за проверка. Пред органите на реда той обяснил, че е тръгнал на автостоп към Айтос и така се озовал в джипа.

Той е арестуван за 24 часа за осуетяване на полицейска проверка и се намира в Четвърто РУП в столицата.

"СЕГА" ПРИПОМНЯ:

Стайко Стайков бе издирван, а после и арестуван след мистерия около негово пребиване, престой в болница и внушения за отвличане. Това стана по делото, което се води основно срещ баща му. След няколко дни в ареста обаче, той бе пуснат от специализирания съд под домашен арест. Мотивите на магистратите тогава бяха сериозни здравословни проблеми, които не позволяват Стайков да остане в ареста. Делото се гледа при закрити врата, защото адвокатите на 30-годишния мъж били изложили факти относно неговото здраве.

Съдът не е приел искането на прокуратурата за назначаване на петорна експертиза, включително и преглед на ядрено-магнитен резонанс. За да вземе решението, тагава съда се е позовал единствено на тройната експертиза, направена на Стайков-син в МВР болница, твърдеше държавното обвинение.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата