facebook
twitter

Горещи новини

Манолова да внася каквото си иска, сопна се премиерът

Ау, колко ви е криво, заяде се Борисов с журналистите, които го попитаха за жалбата за касиране на изборите в София
2530
Илияна Кирилова

"Да внася каквото си иска. И аз искам касиране за президентските избори, но мандатът му почти мина".

Това бе коментарът на премиера Бойко Борисов на внесеното днес от Мая Манолова искане за касиране на кметските избори в столицата. 

"Това е изцяло несериозно. Разбирам каква е целта на въпросите ви, защото това, което виждате, няма как да е вашата новина, цялата енергия ни е да построим България такава, каквато я искат - обърна се той раздразнено към журналистите, които го попитаха за Манолова. - Ей, колко им е мъчно, ау, колко ви е криво, ама много тежко ви се отразяват тези неща".

При внасянето на иска си пък Манолова заяви:

"Внасяме жалба за касиране на изборите в София, внасяме 14 класьора с доказателства за нарушение на ИК. Класирали сме нарушенията в 4 групи - нарушения, свързани с избирателните списъци, нарушения свързани с изборните протоколи, с бюлетините и броенето им и нарушения, свързани с организацията на изборния процес. Има разлики, дописвания, надписвания и поправки в на над 900 секции в секционните протоколи, в 60% от общия брой са това - включват се празни протоколи, неподписани протоколи, протоколи с различни фабрични номера. 7000 броя недействителни бюлетини има за двата тура, а протоколите в секции с преобладаващо ромско население са абсолютно изрядни. Това според нас е, защото са гласували с предварително попълнени бюлетини и протоколи.

Има тежко нарушение на ИК, нанесени от екзитпол. Манипулативно се показваха резултатите и отказваше избирателите да отидат до секциите. Подали сме над 40 жалби, нямаше абсолютно никаква реакция от правоохранителните органи. Не става дума за моя избор и за моя глас, а за десетки злоупотреби от изборната машина на ГЕРБ. Те направиха съучастници десетки граждани чрез манипулирането, фалшифицирането и купуването на гласове. Внасяме тази жалба, за да бъдат разобличени тези манипулации. Въпросът е кой къде ще застане за честните или не честните избори. Не трябва да остане ненаказана тази изборна манипулация. Предстои да видим дали ще има наказани. Предприели сме каквото е трябвало. Институциите и партиите трябва да застанат зад честността на изборите".

38

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Феновете на "Левски" предупредиха и държавата, и Божков

25.01.2020

1343 4
Крановете от ст. "Христо Ботев" бяха премахнати

24.01.2020

424 1
Борисов предложи феновете да управляват "Левски"

24.01.2020

2872 24

Коментари

Страници

Елемент Э
снимка на Елемент Э
На този пък сега и журналистите му криви. Боже каква беше тази суета , че никой няма право да зададе въпрос. Като , че ли го питат за зайчарника в Банкя , а не за неща, които са му вменени като задължения. Този човек все повече се приближава до божественото!!!!
harmless
снимка на harmless

Това е ново. Нима Премиерът е отговорен за жалбите на Костинбродската фурия ?

Magi

Ако политическите партии при всички избори тези10г. внасяха в ЦИК искания за касиране и за ръчно преброяване , можеше да се да се намалят извращенията при изборите и да не сме на този хал сега.

harmless
снимка на harmless

Горката.... не може да се съгласи, че е загубила

harmless
снимка на harmless

а протоколите в секции с преобладаващо ромско население са абсолютно изрядни. Това според нас е, защото са гласували с предварително попълнени бюлетини и протоколи.

 

Няма угодия .. ако е изрядно - значи е фалшиво. Ако не е изрядно, значи е фалшиво.

Уникална ! Жената Чудо !

ловkия

Манолова да внася каквото си иска

Да продължава да си кудкудяка демек.

А помежду това нека попита защо, ако наистина има нещо нередно около гласуването, червеничките членове на СИК не са сигнализирали за това.

И оная другата, приватизаторката, може да попита същото, но няма да го стори, по-лесно е да се лала...

momon
Banana Joe
снимка на Banana Joe

В този храст ИМА заек.

114-те гласа аванс ще им струват маалко по-скъпо от предвиденото :-))

harmless
снимка на harmless

„Давността на аферата "Костинброд" още не е отминала“, припомнят от ГЕРБ.

майор

И слава богу

 

Hey Joe

Мосю ЕВразъм е нервен?

Истински фурор в управляващата партия предизвика социалистът Борис Цветков, който обяви, че има записи, на които се вижда как кандидат-кметът на ГЕРБ за столичния район "Искър" се договаря с ромски тартори.

harmless
снимка на harmless

Фурор като за двойните дъна на костинбродските бусове, нали ? Хайде да ги видим тези видео доказателства. Сигурен съм, ще се смеем доста.

георги янчев

***

harmless
снимка на harmless

Между другото, има някаква фиксация на Майчето върху ромите. Имам един приятел, спец по Фройд.. какво ли ще каже по темата ?!

ловkия

Кюстендилската и оная другата са късопаметни като всички от тяхната порода, забравили са когато те самите купуваха цигански гласове и напълно онемяваха, когато двукратните им коалиционни партньори започнаха да го правят с огромен размах.

Кюстендилската забрави и как така циганинът Бат' Сали стана народен представител от родния ѝ град, което несъмнено зарадва много съгражданите ѝ.

https://www.webcafe.bg/newscafe/id_957830503_Kyust...

георги янчев

Демокрация няма никьде по света и няма да има така тая долната и гадна Европа хич не ни трябва

duzov2

Ловки, недей бърка Самоков с Кюстендил!

То е все едно да бъркаш квартал "Сухата река" с кв. "Оборище".

Леко, ама много леко с леснопроверимите факти!

HBK

Искането за касация на изборите от страна на кюстендилската кокошка (станала софийска такава 6 месеца преди изборите) е отчаян зов тя (кокошкатта) да не бъде забравена. Липсата на медийно внимание за юрдечките от неин тип е равно на биологическа смърт. Това е отчаян зов за внимание. Защото започва подготовката за следващите избори (каквито и да са те). Както и наддаването за парите на пернишко-кюстендилските мафиотски босове.

 

А това, че по време на изборите е имало сумата нередности е повече от ясно. Ако нямаше такива възможности (за манпулиране) никоя политически партия не би настоявала за избори. Особенно пък управляваща.

 

Ако има що годе обективно мислещи хора в страната ни, то те няма начин да не разбират, че демокрацията в България все още не е дошла (нито пък Европа е пристигнала в България). Избори, референдуми и допитвания в комунистическа България е такава химера, каквато е параванът за фокусника-илюзионист. Тези фокуси трябва  да бъдат забранени за непредвидим период от време. И за същия период от време да се премине към Парламентарна Монархия. С едно-единствено условие: генерал-губернаторът (или Монархът, както искате го наречете), да е от Европа.

Mladya hqsh
снимка на Mladya hqsh

Нямаш равен на себе си в този форум като започнеш да каканижеш безсмислици.

Hey Joe

Спомени:

 

https://www.youtube.com/watch?v=lYeJYWk1RCE

 

Депутатът от 25-ти МИР и председател на ГЕРБ-Надежда - Иван Божилов.

По време на местните избори през 2011 г. Божилов беше главен “герой” в  един смехотворен  и полукриминален етюд. Той бе заснет да пренася с чували с изборни книжа, заедно с колегата си от парламента Станислав Стоянов.

 

Костинбродската измама на ГЕРБ

Автор: Явор Дачков, в. Галерия

http://www.glasove.com/categories/skandalyt/news/k...

"Работата е там, че пропагандаторите на „Костинбродската афера” не могат да отговорят на простия въпрос –  защо са отпечатани близо 400 000 допълнителни бюлетини извън необходимите  и в нарушение на официалната поръчка и всички изборни правила? "

harmless
снимка на harmless

Отговориха ти от печатницата. Защото винаги печатат с около 10% повече заради технологията на печат и неизбежен брак. Остава открит въпросът, какво точно очакваха Мая Манолова, Дудука и кукловодите им ? Станаха за смях най-вече заради 24/7 видеонаблюдението в МУЛТИПРИНТ. Наблюдение на двора, помещенията и складовете. Записите са били дадени на прокуратурата и МВР и нищо нередно не е било открито. Не са открили и двойни дъна на бусове. Не са открити и самолети за бюлетините с етикет - Австралия и Нова Зеландия. Не са били открити бюлетини с предварително задраскани квадратчета.

Единственото което стана е, че Мая Манолова брутално погази закона и манипулира изборите по начин, по който НИКОЙ друг не го е правил за последните 20 години.

Mladya hqsh
снимка на Mladya hqsh

Истината е доста по-различна, ама ти си повтаряй заклинанията, може и да се самоубедиш.

harmless
снимка на harmless

Това са фактите. Свободните интерпретации на всеки социалист и борец срещу световния капитализъм и империализъм не са забранени но пък не предизвикват нищо повече от смях и известна доза съжаление към наивността на 'бореца'.

Mladya hqsh
снимка на Mladya hqsh

Факти my arse.

Като развалена латерна си.

Воден прах

10% брак при едноцветен печат и дълъг тираж??? Тия ги разтягай на ескимосите ?

harmless
снимка на harmless

20 (Отговор на #9)

Пон., 11/11/2019 - 19:36 (нов)

георги янчев

Абе европедал ти изобщо можеш ли да се смееш бе цяла Бьлгария знае че изборите са един фарс то и затова и Никой не ходи да гласува дано да има повече такива Като Мая та тоя народ да сё сьбуди и изгони гавазина на Бай Тошо 

Революция, венсеремос, аванти пополо, бандера роса, ... Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Хитлер,.. упс, без Хитлер.... смърт на империализЪма и капитализЪма ! :))))))

terza

Aма , "безобидний" колега/ или колектив от тролове/, малко почивка си дай/те/. Поне един куршум да мине през амбразурата ...Дежурен диагностик няма ли тази вечер? Или пък....Харизанов, ти ли си,бе ? Така напоително заблатяваш всяка дискусия.

harmless
снимка на harmless

"Колега" /или колектив от тролове/, много ти/ви благодаря за мнението по статията и коментарите ми. Симов, ти ли си бе ?

Simplicissima
снимка на Simplicissima

Решението за искане за касиране е правилно.

Брава, Мая!

Jordan_13 2

Бойко Тиквата;))) е едно особено божество за няколко ника в този форум. А щом, То (нема да употребя той);))), а щом "То"-то им е Божеството, веднага съдим и за нивото на поклониците му, които с удоволствие бих овъртял наживо с неподкастрената си дряновица. Тя е много по-лошава от Бухалката ма Мутробойко;)))

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×