Медия без
политическа реклама

Кирил Добрев: Ако не обновим БСП, бъдещето ѝ е на карта

Загубихме много време и две поколения. Да се обединим, защото сме единствената алтернатива на това безумно управление, призова зам.председателят на партията

08 Дек. 2019
Novini.bg

"Ако обновлението в БСП не продължи, бъдещето на партията е поставено на карта. Привличането на нови, млади хора, привличането на граждански организации близо до нас, е жизнено важно за спасението на партията. На тези избори (б.р. - местните) разбрахме, че БСП сами не можем. За да постигнем успех трябва на наша страна да застанат хората".

Това заяви зам.председателят БСП Кирил Добрев на заседанието на Областния съвет партията в Бургас, където, където беше направен анализ на резултатите от местните избори. Присъстваха зам.председателят на ПГ на „БСП за България“ Драгомир Стойнев и народният представител Петър Кънев.

"На тези избори на някои места извадихме хора с ясното съзнание, че излизат в една предрешена битка. Това бяха партийни личности, доказали се хора, но, за съжаление, трудно адаптиращи се към днешната политическа среда. Имаме добри и лоши примери в Бургас за това как трябва да правим кампания и за това как не трябва да я правим", подчерта Добрев, цитиран от "Новини".

Той добави, че предстои пълен цикъл отчетно-изборни събрания в БСП.

"В тази кампания разумът трябва да наделее. Да спрем поколенчески и всякакви други възможни битки, защото вече почти загубихме много време и две поколения. Надявам се поне за следващо поколение политици в БСП да обединим усилията си и да подадем ръце, защото единствената алтернатива на това безумно управление е само левицата”, заяви още Добрев пред областния актив на партията.

Ключови думи:

БСП, Кирил Добрев