facebook
twitter

Горещи новини

Кирил Добрев: Ако не обновим БСП, бъдещето ѝ е на карта

Загубихме много време и две поколения. Да се обединим, защото сме единствената алтернатива на това безумно управление, призова зам.председателят на партията
582
Novini.bg

"Ако обновлението в БСП не продължи, бъдещето на партията е поставено на карта. Привличането на нови, млади хора, привличането на граждански организации близо до нас, е жизнено важно за спасението на партията. На тези избори (б.р. - местните) разбрахме, че БСП сами не можем. За да постигнем успех трябва на наша страна да застанат хората".

Това заяви зам.председателят БСП Кирил Добрев на заседанието на Областния съвет партията в Бургас, където, където беше направен анализ на резултатите от местните избори. Присъстваха зам.председателят на ПГ на „БСП за България“ Драгомир Стойнев и народният представител Петър Кънев.

"На тези избори на някои места извадихме хора с ясното съзнание, че излизат в една предрешена битка. Това бяха партийни личности, доказали се хора, но, за съжаление, трудно адаптиращи се към днешната политическа среда. Имаме добри и лоши примери в Бургас за това как трябва да правим кампания и за това как не трябва да я правим", подчерта Добрев, цитиран от "Новини".

Той добави, че предстои пълен цикъл отчетно-изборни събрания в БСП.

"В тази кампания разумът трябва да наделее. Да спрем поколенчески и всякакви други възможни битки, защото вече почти загубихме много време и две поколения. Надявам се поне за следващо поколение политици в БСП да обединим усилията си и да подадем ръце, защото единствената алтернатива на това безумно управление е само левицата”, заяви още Добрев пред областния актив на партията.

Ключови думи:

БСП, Кирил Добрев
16

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

ГЕРБ: Радев принизи президентството до партийна агитка

20.02.2020

Обновена

ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ

6274 94
БСП с първи номинации за нов лидер

17.02.2020

2049 13
ГЕРБ: Корнелия Нинова преминава през катарзис

16.02.2020

Обновена

4124 27

Коментари

bobb2003

Тоя тъпоъгълник Кирчо,който е в БСП по роднинска линия явно не осъзнава,че той е един от тези,които първи трябва да се махнат.?

банда

Работата е там, че ако се махнат от БСП всички които би трябвало да се махнат- за да се обнови тази партия, не е ясно дали ще остане някой в нея.

Социалисти въобще има ли в БСП? Май не.

Кара Колю

Кирчо, не ги слушай... Стой си в партията. Тя има нужда от теб!!!

Krasimir Chenov

Има нужда от Кирчо докато носи куфарчета. 

Bozhilko

Трябва да се съсредоточим върху основното оротиворечие на нашето време. 

Как да сме хем олигарси хем пролетариат.

nebenebe

"трябва на наша страна да застанат хората" 

 

А теб обирали ли са те два пъти до шушка едни и същи хаймани?

Бронщайн
снимка на Бронщайн

Хем олигарх, хем лумпен(класическият надничар от времето на Маркс вече го няма макар че вътрешен и външен пролетариат има във всяко общество и въпросът не опира до вулгаризираната собственост) не е проблем. Напоследък обновяването върви към хем социалист, хем националист. За съжаление тия "прагматици" вече сме ги гледали. На тоя етап поне не ругае публично евреите, но и Дуче не е бил антисемит.

nobody2

киро, и да се пениш, и да не се - все тая.

вий сте свинската крава десни социалисти.

добре, че има будали като мен да продължават да ходят да ви гласуват.

 

пс - бацо за младите поне прави сеир, а вий и тва не можете. 

Диагностик

Обнови я бе, Кирчо. Почни с онези 500 000, с които те заловиха на границата.

Giacomo Grelli
снимка на Giacomo Grelli

Киро си мисли, че като се е избръснал гладко, шъ му вярват повече.Кириле, Кириле, и чеп за зеле не става от вас, хеле пък от тебе-хич!Крадливи като герберята сте и вие, разлика няма!Затуй сте и със затихващи функции.Няма кой да излъжите вече.....

Кара Колю

Кире, не ги слушай. Тия са провокатори. Партията е зад теб ?

inventus

За да застанат хората до вас първо трябва вие да застанете до тях. Да знаете какво искат за какво мечтаят...да знаете какво сънуват дори. С тях да ядете и да пиете с тях да делите трудностите и несгодите но за разлика от тях във всеки един политически момент да имате ясна представа какво точно става до къде ще доведе  и къде е вашето място /и на хората за които искате да работите / в това което се случва. И това да го разяснявате на хората. Когато думите ви започнат да се сбъдват тогава и хората ще ви повярват.Но за целта първо трябва да станете от масите отрупани с черен хайвер и шампанско да оставите мазните мерцедеси в гаражите и да слезете при народа. Ако вие не го направите други ще го направят. Така или иначе лява партия ще се роди. Въпросът е дали точно от вас ще се роди или просто ще си умрете от старост.

Сръчко

 Скоро четох интересно есе на Дърева в Поглед.инфо под заглавие "Мачкай Корни!"

Ще окуража и другаря Кире със същия призив - Мачкай, Кире!

nebenebe

Няма да се роди нормална левица от тая тайфа/глутница. Без столетницата тия дърдорковци са за никъде. Вдигат шум все още,  но с тези лица нямат никакъв шанс. Ще им свършат парите един ден и ще настъпи тишина.

paragraph39

/:/Кирил Добрев: Ако не обновим БСП, бъдещето ѝ е на карта

.........................................................................................................................

Идва времето БСП да се върне към БКП!

Или, още по-добре, нова БКП!

НЕнародната/след 1989 г./ "демократична" Република България вече пак има нужда от комунисти, а НЕ от социалисти! И тя пак да стане НАРОДНА Република България!

Социалистите са измислен, платен и крепен от капиталистите-работодатели "БУФЕР" между тях и Наемните работници/Пролетариата/- чрез който "буфер" да се преиначава, омаломощава, "зомбира", моделира, манипулира  и направлява "...ВЕКОВНАТА ЗЛОБА НА РОБА...", силата на Многобройността на хората на Наемния труд и да тушира възможното и неизбежното социално напрежение и социални революции/ при които има Експроприация и Национализация на собствеността на капиталистите-работодатели/всъщност, работоВЗЕМАТЕЛИ-заплатоДАТЕЛИ!/ върху Средствата за производство!

КАЗАХ!!

В допълнение:

"Демокрацията е ЛИЦЕМЕРНА!

Демократите- дваж повече!!

Социалистите и социалдемократите- триж повече!" /§39/

paragraph39

INVENTUS,

/:/Нед., 08/12/2019 - 18:22

.........................................................................................................................

??

Влез или се регистрирай за да коментираш