Quantcast
ГЕРБ и БСП се сблъскаха за олигарсите | СЕГА
facebook
twitter

Горещи новини

ГЕРБ и БСП се сблъскаха за олигарсите

Повод стана престрелка между Борисов и Нинова за подадени и неподадени оставки
1241
Илияна Кирилова
Нинова поиска оставката на премиера в Народното събрание. Той пък й напомни, че вече два пъти е сдавал властта - за разлика от нея. Лидерката на социалистите на свой ред обвини Борисов, че в заговор с влиятелни бизнесмени се е опитал да я отстрани от лидерския пост в БСП.

ГЕРБ много се засегна от намеците на БСП за връзки с олигарси и поиска Корнелия Нинова поименно да посочи кои са тези бизнесмени, които са искали да овладеят партията й.

По-рано днес от парламентарната трибуна Нинова си размени реплики с премиера Бойко Борисов на тема "подадени и неподадени оставки" и в тази връзка тя отправи обвинение, че преди изборите управляващи и олигарси са направили опит да превземат БСП.  Това била причината лидерката на социалистите да остане начело на партията, въпреки че бе обещала да се оттегли. 

В отговор ГЕРБ свикаха извънреден брифинг, за да контрират Нинова. Важно е да се разбере има ли такива бизнесмени и олигарси и те да бъдат назовани, обясни Делян Добрев. "Настояваме като се каже А да се каже и Я. И ако няма, тезата е, че Нинова се прави на жертва с цел да спечели гласоподавателите си, защото Корнелия Нинова никога не е била бизнесмен, никога не е приватизирала", каза Добрев и зададе риторичен въпрос - "каква е целта 3 години да се мълчи кои са тези бизнесмени и олигарси".

 "Някой се опитва да влияе и взема решение в нейната партия - някакви олигарси, с помощта на Борисов се опитват да овладеят нейната партия. Ако това е така, искаме незабавно да посочи тези лица и фирми и къде и кога са се срещали", каза друг представител на ГЕРБ - депутатът Александър Ненков.

14

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Корнелия Нинова: Отивам доброволец-санитар в столична болница

22.11.2020

Обновена

5031 78
Парламентът окончателно одобри 10-годишна давност за дългове

20.11.2020

Обновена

ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ

6447 8
БСП атакува пред Конституционния съд онлайн работата на депутати

20.11.2020

168

Коментари

Biberkov

Мммм, Курнелия както винаги лъже като възрастна ромка.

Положението е гузне негонен бяга, тъй като тя знае много добре с колкоолигарски е свързана БСП и вижда тъмни сенки навсякъде.

last

 

Абе - и да лъже - лъжата й хваща дикиш... Я как се разтревожиха герберите... Смях...

Тъмно пиво

Дето викат фаранцузите: Търсете Гочиту. 

nobody2

не се радвайте на бедата на комшията. ако цвъки се разприказва - бацо не го виждам.

mi6osp.

ЦЦ няма да се разприказва, защото набърже ще отиде на гости при  Мишобирата.

принцеса Даяна

нЕма такива "ако цвъки се разприказва". Вече отгоре го лишиха от закуските...

*

...а на снимката Корнелата сякаш са и били инжекция и не е сама?!

amigov
снимка на amigov
Чак на Хаваите и Филипините се знае кой е този олигарх ! Това е Гочето Гергов Свинепаса ! Детето на Партията , авер на Гочето Първанов и троянски кон на Бойко Борисв в БСП ! Всеки който хвърля по едно око на бъркотиите в кочината знае , че Бойко бута аванта Гочето Гергов . Що парцели и терени придоби точно по времето на ГЕРБ ... ?
Krasimir Chenov

Ами Курнелия що не го назове по име този Гочито ами оставя на разни кресливци по интернета да се правят на интересни. Да каже : Баце и Гочито искат да ме врътнат!

торбаЛан

Ко не беше Гочиту с неговите кинти, Корнелата щеше да мирише властта в "социалистическата" партия през армиран джам.

Slava
снимка на Slava

Чак на Хаваите и Филипините се знае кой е този олигарх !

 

обвинение, че преди изборите управляващи и олигарси са направили опит да превземат БСП.

 

Та кои са другите олигарси, освен заподозрения Гергов?

Хулиган

Като конструираш лява партия, която да се харесва на компрадорите, няма защо да се чудиш, че искат да определят, колко прилично ти е поведението...

http://www.drago.info/index.php/2017/10/30/depolitizirame-kruchmata/

Krasimir Chenov

Бравус!

G52

Гладното Саше Симов не се ли е фЪрлил още на амбразурата за пена-корнела? Че зер злобничкото юле може да остане без работа в партийната телевизия. Няма как да се изплаща заема, няма как да се правят ремонти, няма как да се ходи нон стоп по курорти в гърция откъдето да се постват дълбокомислени лафове за съдбата на пенсионерите в БГ.

 

Да ви е честита таварищи Пена-Корнела. Тя ще ви оправи.

Oldten
снимка на Oldten

Другарю Амигов, бихте ли ни осведомили, кои точно имоти е предобил Гочито по времето на ББ, Панаира, Слънчав ден, дупката във Варна или ЦУМ? Другарю, не смесвайте желаото с реалноста!

Влез или се регистрирай за да коментираш