Медия без
политическа реклама

ДПС щяло да спасява България от "зеления октопод"

03 Юни 2019
МИХАЕЛА КАТЕРИНСКА

ДПС ще излезе с предложение "как да отървем инвеститорите от Зеления октопод, който ги изнудва". Това заяви заместник-председателят на парламентарната група на ДПС Хамид Хамид в предаването "Неделя 150" по БНР, предава OFFnews.bg.

"Изцяло програмата ни е насочена към ускоряване на икономиката и по-бързи темпове на растеж, които да ни позволят да догоним част от държавите членки в ЕС и да повишим стандарта на българския гражданин. На първо място, това ще стане с всички онези мерки, които са насочени против бюрокрацията, които ще намалят, ще скъсят времето, защото това време, тази загуба на време на инвеститорите кара много от тях да бягат от България или да предпочетат съседни нам страни", обясни депутатът.

Резултатите от евровота показват, че няма нужда от предсрочни избори, каза още Хамид. Но от ДПС продължавали да настояват за експертен кабинет, който да управлява в рамките на сегашния парламент.

Хамид подчерта, че ДПС е подготвило „Програма за ускорено догонващо развитие на България“. В нея била и идеята на Делян Пеевски за намаляване на ДДС за хляба, лекарствата и книгите.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата